Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mustafa Kocaman harcadığı
parayla Türkiye’de ilk 10’a girdi!

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, 26 Şubat’ta yayımlanan bir istatistik verilere göre Türkiye genelinde bireysel sayfaları üzerinden Facebook platformlarında en çok reklam veren 10’uncu siyasi isim oldu. Listede Ali Babacan, Ekrem İmamoğlu ve Meral Akşener gibi isimler de bulunuyor

blank
SEBO İMZA

Sosyal medya platformlarında görünürlüklerinin artmasını isteyen siyasetçiler, reklamlarla ön plana çıkmak istiyor. Çeşitli sosyal medya platformlarına reklam veren siyasetçiler belli oldu. İnternet Gözlemevi’nin verilerine göre Türkiye genelindeki ilk 10 sıraya Kocaeli’den de bir belediye başkanı girdi. Bu isim Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman oldu.

SOYADI GİBİ BÜTÇESİ DE KOCAMAN

Kocaman, 2022 aralık ve Ocak ve Şubat 2023 tarihlerinde bireysel sayfasına 22 bin 13 TL reklam verdi. Facebook üzerinden tanıtımını yapan Kocaman’ın Türkiye genelinde ilk 10’a girmesi şaşırtıcı geldi. Daha önce de belediye başkanları, belediye sayfalarını değil kendi sayfalarını büyütmüş, görev süresi dolduktan sonra da binlerce takipçili sayfalarla hayatlarına devam etmişti.

LİSTEDE KİMLER VAR?

Bireysel reklamların birinci sırasında DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan bulunuyor. İkinci sırada İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bulunuyor. İmamoğlu’nun 191 bin 60 TL harcadığı görüldü. Meral Akşener ise 38 bin 478 TL ile bu listede 5’inci sırada yer aldı.

Sosyal medya reklam