Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mustafa Yıldıztekin milletvekili aday adayı oldu

AK Parti Kocaeli İl Disiplin Kurulu üyesi Mustafa Yıldıztekin görevinden istifa ederek AK Parti Kocaeli milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

AK Parti Kocaeli İl

Nazim Ozgun Erbulan 1

AK Parti’de 13 Mart’ta başlayan milletvekili aday adaylığı süreci devam ediyor. Bu kapsamda aday adayı olmak isteyen isimler il binasına giderek başvuru evraklarını teslim ediyor. AK Parti Kocaeli İl Disiplin Kurulu üyesi Mustafa Yıldıztekin görevinden istifa ederek milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı. bugün AK Parti il binasına giden Yıldıztekin adaylığıyla ilgili “Bugün AK Parti’de 20 yılını doldurmuş bir kardeşiniz olarak başvurumu gerçekleştirdim. Görevimden istifa ederek milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundum. Bu dönemde sadece elimizi taşın altına koymaktan ziyade tüm gövdemizle o taşın altına girmeliyiz” dedi.

MUSTAFA YILDIZTEKİN KİMDİR?

1979 tarihinde Oltu’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Oltu’da, yüksek öğrenimini Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünde tamamladı. 2001 yılında Gebze’de çeşitli hizmetler veren aile şirketinde yöneticilik yaptı. Halen ticaret hayatına aktif olarak devam ediyor. 2002 yılından beri AK Parti’de aktif görev yapmaktadır. 2008 yılında 3. olağan ilçe kongresinde AK Parti ilçe ana kademede görev aldı. Geçen yıl Gebze İlçe Başkanlığı için önerilen üç isimden biri olan ve Ankara’ya giden Yıldıztekin, daha sonra il yönetimine girmişti.