Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muzaffer Bıyık, 11 ilçeden daha fazla çalışacağına söz verdi

AK Parti Darıca İlçe Danışma Meclisi’nde konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıca’da Cumhur İttifakı’nın oylarıyla seçilmiş kardeşiniz olarak şunu net söyleyelim ki büyükşehir belediye başkanımızı kenara koymak adına 11 ilçe belediye adına en çok çalışacağıma, en çok sahada olacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum” dedi.

AK Parti Darıca İlçe

Özgun imzaAK Parti Danışma İlçe Meclisleri bugün Darıca ile devam etti. Düzenlenen danışma meclisine AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, ilçe teşkilatı ve eski il başkanı Mahmut Civelek ve partililer katıldı. Program, Bartın’da meydana gelen maden ocağı patlamasında 41 kişinin vefat etmesi nedeniyle buruk havada geçerken hem müzik dinletisi hem de slayt gösterimleri iptal edildi.

SÖZ VERDİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bugün buruk bir gün, her birimizi çok daha coşkulu, projelerle ilgili burada olacaktık ama Bartın’da yaşanan olay bize de karamsar bir gün geçirdi. Tüm maden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Böyle afetlerin bir daha yaşanmaması adına dua ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana Büyükşehir Belediyemiz ile hem Kocaeli hem de Darıca’da şehrimizin inşası noktasında canla başla çalışıyoruz. Şehrimize hizmet üretmeye çalışıyoruz.