Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muzaffer Bıyık’tan 10 saniyelik istişare

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Balıkesir’de katıldığı yerel yönetimler bölge toplantısında birkaç saniyeliğine “merhaba” dediği Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile fotoğrafını paylaştı. Bıyık, Darıca’da hayata geçirdikleri projelerle ilgili istişare yaptıklarını iddia etti.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer

Ak Parti geçtiğimiz hafta 3 gün süren gneiş katılımlı bir yerel yönetimler toplantısı düzenledi. Balıkesir’de düzenlenen yerel yönetimler bölge toplantısına Kocaeli’de görev yapan bütün belediye başkanları katılım sağladı. Toplantının en ağır katılımcısı Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki idi. 3 gün süren toplantıda yerel yönetimlerle ilgili pek çok konu ele alındı.

GÖRÜŞMÜŞ GİBİ…

Katılımın yoğıun olması sebebiyle belediye başkanlarının büyük bölümü Mehmet Özhaseki ile birebir görüşme imkanı bulamadı. Ancak Özhaseki ile fotoğraf vermenin önemli olacağını düşünen kimi isimler bu durumu kendi lehine çevirmeye çalıştı. Mehmert Özhaseki ile neredeyse hiçbir başkan görüşemezken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık “görüşmüş gibi” yaparak kendisini öne çıkarmaya çabaladı.

10 SANİYELİK SELAMLAŞMA

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık otel koridorunda yürürken Mehmet Özhaseki’nnin yanına yaklaştı ve kendisini selamladı. 10 saniyelik selamlaşma sırasında 2 kare fotoğraf çekilmeyi başaran Muzaffer Bıyık bu fotoğrafları, “Genel Başkan Yardımcımız sayın Mehmet Özhaseki ile ilçemizde devam eden çalışmalarımız hakkında istişarelerde bulunduk” ifadeleriyle paylaştı. Hangi projelerle ilgili nasıl bir istişare yapıldığı bilinmiyor.