Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nail Çiler’e: Daha dün geldin vekilsen vekilliğini bileceksin!

CHP Derince İlçe eski Başkanı Birkan Koçak CHP Kocaeli İl Kongresi’nde konuşurken müdahale eden Milletvekili Nail Çiler’e, “Daha dün geldin vekilsen vekilliğini bileceksin!” dedi

CHP Derince İlçe eski

CHP Kocaeli İl Başkanlığı kongresi, bugün 10.00-17.00 saatleri arasında Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 642 delegenin oy kullanma hakkı bulunurken kongre sonunda 30 yönetim kurulu üyesi ve 28 kurultay delegesi belirlenecek. CHP Derince İlçe eski Başkanı Birkan Koçak konuşma yaparken Milletvekili Nail Çiler, konuşmaya müdahale etti. Bu müdahaleye çok sinirlenen Koçak, Nail Çiler’e sesini yükseltti.

LİSTE PAZARLIKLARI

Birkan Koçak konuşmasında, “Şimdi burada CHP’nin ne hale geldiğini görüyoruz. Az önce il yönetim aday listesi açıklandı. İzmit istifa etti, Körfez ilçe istifa etti. Şimdi salonun dışında kurultay delegesi pazarlığı yapıyorlar. Ahbap çavuş ilişkisiyle partiyi yönetiyorlar.

BEN YÜZÜNE KONUŞUYORDUM

Şu hale bakın! Biz 12 ilçe başkanıydık. Herkes İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in arkasından konuşuyordu. Ben yüzüne konuşup eleştiriyordum. Benim kendisiyle hiçbir siyasi birlikteliğim yok. Ama arkadaşlar geldiğimiz şu noktaya bakın.

HANGİ YÜZLE HÜRRİYET’E OY İSTEYECEKSİNİZ?

Siz Kocaeli’deki tek belediye başkanınızı kurultay delegesi bile yazmıyorsunuz. Öyle veya böyle. Yazmamışsınız. Şimdi Hürriyet yarın yeniden aday gösterilse, hangi yüzle gidip oy isteyeceksiniz? Sen en başta kendi belediye başkanına güvenip kurultay delegesi yazmamışsınız. Nasıl gelip benden oy isteyeceksin?

CHP PATRONLAR KULÜBÜ OLDU

Ben CHP’nin 132 milletvekiline bakıyorum. Bir tane işçi yok. Bir tane esnaf yok. CHP olmuş bir patronlar kulübü arkadaşlar. Patronlar kulübüne dönüşmüş bu parti. Oh ne güzel. Alacaksın 75 bin lira maaş” dedi. Tam bu sırada CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler araya girip Birkan Koçak’a müdahale etti. Koçak’ın sözlerine Kocaeli Milletvekili Nail Çiller, “Sen nerden biliyorsun” diyerek tepki gösteren Çiler’e Koçak, “Sen daha dün partiye geldin. Hadi canım” diye çıkıştı.

ÇİLER AYAKLANDI

Koçak’ın sözleri sonrası Milletvekili Çiler, “Git işine” diyerek ayaklandı. Benimle böyle konuşamazsın diyerek ayaklanan Çiler’i İl Başkanı Bülent Sarı ve Muhip Kanko sakinleştirdi. Koçak ise, “Sen kimsin. Ismarlama Geldin Bu Partiye Vekilsen vekilliğini bileceksin. Daha dün geldin bu partiye. Düne kadar partinin binasını bilmiyordun” diyerek çıkış yaptı.