Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nazende Restaurant, eti neden Sakarya’dan alıyor?

Körfez Belediye Meclisi CHP Meclis Üyesi Erkan Uygun, Körfez Belediyesi’ne ait Nazende Restaurant’ın etleri neden Sakarya firmasından aldığını sordu.

Körfez Belediye Meclisi CHP

Körfez Belediye Meclisi CHP Meclis Üyesi Erkan Uygun, belediyenin çalışmalarını mercek altına aldı. Uygun, Nazende Restaurant, eti neden Sakarya’dan aldığını söyleyerek eleştiriler yöneltti. Uygun, açıklamasında şunları söyledi: “Körfez Belediyesi bütün belediyeler gibi kendi esnaf ve vatandaşlarını desteklemekle mükelleftir. Dünya ve ülkemizdeki pandemi süreci ve peşinden gelen ekonomik sorunlar nedeniyle esnaf ve vatandaşlarımızın durumu herkesin malumudur. Körfez Belediye iştirak şirketi Nazende Restaurant ve kafe işletmesinin et ve et ürünlerini komşu ilimiz Sakarya Tunç Et Mamülleri San ve Tic Ltd Şti. firmasından temin etmektedir. Körfez ilçemizdeki kasap, market esnaflarından alıp ilçe esnafımızı desteklemek yerine Sakarya’daki firmadan almanın mantığı nedir?

NASIL GÖZ YUMAR VE SESSİZ KALIR?

İş bu haldeyken yine Körfez Belediyemiz Sakarya’dan başka bir firmadan giyotin cam temin etmiştir? Sakarya aşkının sebebi nedir? Esnafımızın yanındayız düsturunuza halel mi gelmiştir? Körfez ilçemizin Başkan yardımcısı Sayın İbrahim Çırpan Bey sürekli dile getirdiği ‘Ben Körfezin yerli vatandaşlarındanım’ kelimesini unutup bu duruma nasıl göz yumar ve sessiz kalır? Kimin ne gibi bir bağlantısı var? Bu durumu Körfez ilçemizin saygıdeğer esnaflarının takdirine bırakıyorum.”