Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nazım Gençtürk: Bunlar ne Atatürk’ü ne Cumhuriyeti hiç sevmediler

CHP Kocaeli İl Yöneticisi Mehmet Nazım Gençtürk, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın 100 yıllık hesaplaşma sözlerine, “Bunlar ne Atatürk’ü ne Cumhuriyeti hiç sevmediler” dedi.

CHP Kocaeli İl Yöneticisi

Kocaeli, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın sözlerini tartışıyor. Bu tartışmaya CHP Kocaeli İl Yöneticisi Mehmet Nazım Gençtürk de dahil oldu. Gençürk, yaptığı paylaşımda şunları söyledi: “100 Yıllık Hazımsızlık… Neye şaşırıyorsunuz ki?  Bunlar ne Atatürk’ü ne Cumhuriyeti hiç sevmediler! Cumhuriyete ‘90 yıllık reklam arası’ diyenler bunların vekilleriydi. ‘10 Kasım’da Atatürk’ü fatiha ile değil kornalarla analım’ diyen de; Cumhuriyet için ‘100 yıllık İngiliz vesayeti’ benzetmesi yapan da bunların meclis üyesiydi. ‘Atatürk’ü seven cenazeme gelmesin’ diyen yobazın cenazesine akın eden yine bunlardı.

“İŞTE 10 YILLIK HAZIMSIZLAR”

Cumhuriyet’in tüm kazınımlarını, fabrikalarını, sanayisini, demiryollarını yok paraya satan bunlar değil miydi? Atatürk’ün adını ya da imzasını taşıyan her eseri yok etmeye/değersizleştirmeye çalışanlar yine bunlar… Peki kim bunlar?  İşte 100 yıllık hazımsızlar… Minnet edip yaşatmak yerine, hesaplaşmayı arzulayanlar… En küçük fitillemede fikrine uygun zikirleri ortaya çıkanlar… Atatürk’e ve Cumhuriyet’e hakaret edenlere karşı lâl olup; iftira, karalama, algı yaratma aslan kesilenler…

“BAKIN ÇARK ETMEYE BAŞLAMIŞLAR”

Asla ötekileştirme – kutuplaştırma değil amacım. Atatürk ve Cumhuriyet sevgisinden zerre şüphe etmediğim pek çok “başka partili” seçmen değil bunlar; bunlar bir oyunu sinsice kurgulayan, adım adım işleyen, Cumhuriyet’in altını yavaş yavaş oymaya çalışan karanlıkların suretleri… Hiç merak etmeyin. 15 Temmuz’dan sonra FETÖ’ye en çok küfredip saldıranlar, zamanında en çok kucak açan, en toz kondurmayanlardı! Yarın göreceksiniz en önce dönecek olan yine ‘bunlar’ olacak! Bakın çark etmeler başlamış bile…”