Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nerede KHK’lı işçinin zammı?

İYİ Parti Kartepe İlçe

İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, geçtiğimiz ay yaptığı açıklama ile Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’a 31 Mart Seçimleri öncesi KHK kapsamında kadroya alınan işçilere verdiği 635 TL zam sözünü hatırlatmış ve işçilere verilen sözün tutulmasını talep etmişti. Ancak bu ay yatırılan maaşlara zam yansıtılmadı. Konuyla ilgili açıklama yapan Tamyüksel, “Mayıs ayında yaptığımız açıklama ile KHK kapsamında kadroya alınan işçi arkadaşlarımıza Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Kocaman‘ın seçim öncesi verdiği 635 TL zam sözünü hatırlatmış, akabinde asli vazifesi işçinin hakkını korumak olan bir sendikanın temsilcisinden sen önce git başka bir ilçeye bak gibi konuyu hedefinden saptırmaya yönelik, Kartepe işçisinin hakları ile tamamen alakasız bir cevap almıştık.

ZAMMI ALAMADI

Lakin kim ne derse desin, biz işçi arkadaşlarımızın hakkı verilene kadar konunun takipçisi olmaya ve verilen söz tutulana kadar, sendikanın da görevini üstlenmek pahasına verilen sözü hatırlatmaya devam edeceğiz. Sn.Kocaman; İşçi kardeşlerimiz bu ay da, verdiğiniz söze istinaden zam bekledi ama beklediği zammı alamadı. Malumunuz yüzdelik vergi dilimi dolayısı ile bu ay maaşlarından da kesintinin başladığını düşünürsek, ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik koşullarda geçim sıkıntısı ile boğuşan işçi kardeşlerimize verdiğiniz sözü ne zaman yerine getireceksiniz?

Hadi zam Ramazan Bayramına yetişmedi, bakın önümüz de mübarek Kurban Bayramı var. Tutun verdiğiniz sözü, sevindirin Belediyemizin emekçilerini. Kurban Bayramı öncesi verin zammı. Bizde İYİ Parti olarak belediyenin önüne gelip alkışlayalım sizi” dedi.