Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Numan Kurtulmuş, canlı yayında açıkladı: İşte Erdoğan’ın masasındaki son anket

Ak Parti Grup Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Habertürk TV’de katıldığı canlı yayında ilginç bir iddiada bulundu. Kurtulmuş, kamuoyunda bilinen tüm anket şirketlerinin sonuçlarının aksine 50+1’de sorun olmadığını söyledi.

Ak Parti Grup Başkanvekili

Habertürk TV canlı yayınına katılan Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın masasındaki son anketin detaylarını paylaştı. Partisi tarafından yaptırılan ankette AK Parti’nin oy oranının yükselişte olduğunu belirten Kurtulmuş, 2023 seçimlerinde 50+1’de sıkıntı yaşamayacaklarını belirtti.

“OYLAR YUKARIYA DOĞRU ÇIKIŞTADIR”

Ak Partili Kurtulmuş, “Son zamanlarda özellikle yaz sonundan itibaren AK Parti’nin ve sayın Cumhurbaşkanımızın oyları yukarıya doğru çıkıştadır. Sayın Cumhurbaşkanımızın küresel liderliği, Türkiye’nin bölgesel aktör olarak ortaya çıkışı. Dolmabahçe’de Rusya ve Ukrayna’nın bir araya getirilmesi, arkasından esir takası, kesilmiş olan tahıl koridorun yeniden Cumhurbaşkanımızın gayretleriyle açılması, Türkiye’nin dünya ile ilgili sorunları çözebilecek güçlü bir ülke imajını pekiştirdi. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal projesi olan toplu konut, ilk işyerim, ilk konutum projesinde başvurular 8 milyonu aştı. Bunun ortaya çıkmış olması. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun milletimiz tarafından milli vizyon olarak sahiplenilmesi, hemen arkasından TOGG’un açılışı” dedi.

“50+1’DE SORUNUN OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

Altılı ittifakın dağınık görüntü çizdiğini dile getiren Kurtulmuş, “Bütün bunların hepsi üst üste yaptığı hizmetlerin, çalışmaların geniş kesimler tarafından görüldüğü Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı var. Diğer taraftan her gün dağınıklığı ortaya çıkan Altılı artılı ittifak var. Hayatım boyunca hiçbir anketin sonuçlarını söylemem. Önemli artış olduğunu, artış eğiliminin devam ettiğini görüyoruz. 50 + 1’de hiçbir sorunun olmadığını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.