Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nurcan Acaroğlu Göktaş neden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı

İYİ Parti Kocaeli milletvekili aday adayı Nurcan Acaroğlu Göktaş yaptığı açıklamada neden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

İYİ Parti Kocaeli milletvekili
Nazim Ozgun Erbulan 1

İYİ Parti’de aday adaylık başvurusu dün itibariyle sona erdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti meclis üyesi Nurcan Acaroğlu Göktaş, görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Göktaş, genel merkeze gidip başvuru yapmasının ardından bugün il binasında adaylığıyla ilgili açıklama yaptı.

“BÜYÜKŞEHİR’DE EN ÇOK ÖNERGE VEREN BENDİM”

Düzenlenen açıklamaya Göktaş’ın ailesinin yanı sıra il yöneticileri, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Göktaş yaptığı sunumda şu ifadelere yer verdi; “İYİ Parti kurşun gibi dağılmış havayı dağıttı ve ülkeye umut oldu. Kurulduğu günden beri Türk siyasetinde değişmez denilen kalıpları yıktı. Allah’ın bir lütfu gibi partimiz bu misyonla doğdu. Türk asrından başka bir hayalim, gayem olmadı. Benim en ayırt edici özelliğim çalışkanlığımdır. Büyükşehir’de en çok önergeyi veren ve kürsü konuşması yapan bendim.

MİLLETVEKİLİ OLURSA NELER YAPACAK?

Eğer milletvekili olursam siyasete dair ivedilikle yapacağım iki şey var; birincisi siyasi partiler yasasının tabandan tavana işletecek yasal düzenleme ikincisi ise icranın başındaki kişi her kimse haftada bir bütün televizyon kanallarında canlı yayında muhalefetin sorularına cevap vermesiyle ilgili teklif vereceğim. Siyasetin içerisinde yalan var. Buradan bir hayır çıkmaz. Yalanı siyasetin içerisinden çıkarmamız gerekiyor. Güney Marmara Otoyolu Projesi’nde çalışmalar vardı rafa kalktı. Kocaeli trafiği dayanılmaz bir hal aldı. projenin tekrar gündeme getirilmesi devam ediyor. Raylı sistemde çalışmalar devam ediyor ama çok yavaş.

“BİZLER ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Depreme hazırlık konusu hepimizin bildiği gibi her daim yapmamız gereken bir şey çünkü bu ülke deprem bölgesinde. Daha çok yakın bir tarihte yüreğimizi yakan çok büyük bir deprem geçirdik. Kocaeli fay hattı üzerinde. İstanbul depreminden etkileneceği aşikar. Depreme hazırlık konusunda çalışmaların başlatılması gerekiyor. Bu konuda çalışma planını zaten kamuoyuna açıklamıştık. Kocaeli ciddi bir su kıtlığı altında. Bir ay önce Yuvacık Barajı’nda su seviyesi dibe vurdu. Sapanca Gölü de yeterli değil. Bizim yeni barajlara ihtiyacımız var. Ülkemiz yönetim krizi yaşıyor. Liyakatli kadrolar iş başına geçtiğinde çözülemeyecek sorun yoktur. Biz zaferle sorumluyuz. Bizler çok çalışacağız ve birlikte kazanacağız”

NURCAN ACAROĞLU GÖKTAŞ KİMDİR?

Nurcan Acaroğlu Göktaş, 1970 yılında Kastamonu’nda doğdu. 1991 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) makine mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1993-2015 yılları arasında Sakarya’da bulunan Toyota fabrikasında satın alma müdürlüğü, Gümrükler Dış Ticaret müdürlüğü görevinde bulundu. 2015 yılından bu yana EZAY mühendisliğin ortağı ve Genel Müdürüdür. 2016 yılında kurulan Endüstriyel Fırın Sanayicileri ve İş adamları Derneği’nin (EFSİAD) kurucu üyeleri arasında yer aldı. 2018 yılında İYİ Parti İl başkan yardımcısı oldu. 2019 yılında Derince ve Büyükşehir Belediye meclis üyesi seçildi. 2020 yılında İyi Parti İl başkan adayı oldu ancak seçimleri kazanamadı. Art Nicomedia Kültür ve Sanat Derneği Başkan Yardımcısı. Evli ve iki çocuk annesi.

Nurcan acaroglu goktas 1