Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nusret Acur: İşçiler İYİ Parti’yle haklarını alacak

İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, işçilerin ekonomik açıdan ezildiğini, örgütlenme ve grev haklarının ellerinden alındığını belirterek, “İşçiler İYİ Partiyle haklarını alacak” dedi

İYİ Parti İl Başkanı

İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü çerçevesinde şu açıklamayı yaptı: “21 yıllık AK Parti dönemi ülkemizdeki tüm kesimler gibi işçilerimizi de fakirleştirmiş, örgütsüz hale getirmiştir. İşçilerimiz bir yandan ağır ekonomik krizin etkileri altında ezilirken, diğer yandan kimi sendikal yapılar işçilerin değil, patronun sesi olmakta, buna bir de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte gelen grev yasakları eklenmiştir. Ne yazık ki bugün, işçilerimiz Anayasal haklarını bile kullanamamaktadır.

“Karanlıktaki son 1 Mayıs”

Biz İYİ Parti olarak toplumun tüm kesimlerinin refahı ve huzuru için yola çıktık. Biz İYİ Parti olarak bu ülkeye adaleti ve demokrasiyi getirmek için yola çıktık. Biz İYİ Parti olarak bozulan ekonomiyi düzeltmek, Türk halkını buhrandan çıkarmak için adımlar attık. İYİ Parti iktidarında hem ekonomik hem de örgütlenme özgürlüğü açısından işçilerimiz haklarını alacaktır. Yalnızca örgütlenme ve grev hakkı değil, işçilerin zamları ve büyümeden alacakları paylar da Anayasal güvence altına alınacaktır. 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlarken, bu 1 Mayıs’ın karanlıktaki son 1 Mayıs olduğunu hatırlatmak, işçilere ‘Az kaldı’ demek istiyoruz.”