Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nusret Acur’dan Büyükşehir’e: Şimdi mi akıl ettiniz?

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, Kocaeli Şehir Hastanesi açılışı için acele tramvay projesini ve kamulaştırmaları eleştirdi

İYİ Parti Kocaeli İl

Nusret Acur’un açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Kocaeli Şehir Hastanesinin açılışına 2 gün kala İzmit’te 31 taşınmaz için acele kamulaştırma kararı alındı ve bu karar Resmi Gazetede yayımlandı. Seçim öncesi oy kaybetmemek için apar topar açılma kararı alındı. AKP 14 Mayıs’ta yapılacak seçim öncesinde oy kaybetmemek için birçok ilde peş peşe açılışlar yapıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da bu kapsamda 15 Nisan Cumartesi günü (yarın) Kocaeli Şehir Hastanesi’nin açılışı için kentimize gelecek.

1000 METRELİK TRAMVAY ŞİMDİ Mİ AKIL EDİLDİ?

10 yıldır bitmek bilmeyen hastaneye yolu yapmayı şimdi mi akıl ettiniz! Erdoğan’ın gelmesine 2 gün kala Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında ise İzmit’te üç mahalle için 31 taşınmaz hakkında acele kamulaştırma kararı Cumhurbaşkanının imzasıyla alındı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yapması gereken 1000 metrelik Tramvay Hattı projesini yapmayı şimdi mi akıl etti? Neden 10 yıldır yapılmadı da Erdoğan geleceği zaman akıl edildi tramvay yolu. Ulaşımpark’ın başında olanlar o koltuklarda ne diye oturuyorlar, ne iş yapıyorlar ki proje ulaştırma bakanlığına devredildi? Bakanlık’ta zamanında bitiremeyince acele kamulaştırma kararı alındı. Kocaeli halkını kim düşünecek, mağdur olmaktan kim koruyacak?”