Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nusret Acur’dan Körfez’de kat artışı açıklaması: Savunma istedik

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, Körfez Belediyesi’nde gündeme gelen, İYİ Partililerin ‘evet’ oyu verdiği kat artışı ile ilgili, “Konuyu öğrenir öğrenmez meclis üyelerimizden savunma istedik. Böyle bir dönemde mecliste oylanması bile doğru bir davranış değil” dedi.

İYİ Parti Kocaeli İl

Körfez Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısında gündeme gelen kat artışı için İYİ Partililerin ‘evet’ oyu kullanması tepkilere neden oldu. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur ve parti sözcüsü Buğra Yiğit Kılıç söz konusu kat artışı hakkında açıklamalarda bulundu.

“SAĞLAM BİR YAPI HALİNE GELECEK”

Buğra Yiğit Kılıç konuyla ilgili, “Yaklaşık 2 buçuk, 3 hafta önce, yani depremden önce belediye meclisinden önce komisyona gündeme gelmiş konu. Detayı incelediğimiz zaman yapılan emsallerde herhangi bir düşüş olmadığını görüyoruz. Şu anki mevcut kullanılan yapılar bu şekilde gerçekleşiyor. Şu anda mevcut kullanılan yapılar bu şekilde gerçekleşiyor. Bu  durumu olumlu kılan şeylerden birisi çatısı katlarında maalesef maliyet azaltmak adına temel direklerinin çatı katına kadar uzatılmadığını görüyoruz. Burada aynı kaliteli malzeme ile yapılan artışta çatı katı kültürü de diğer daireler gibi sağlam bir yapı haline gelecek” ifadelerini kullandı. Kılıç’ın ardından konuşan Acur, “Burada bir kat artışı söz konusu değil. Konuyu öğrenir öğrenmez meclis üyelerimizden savunma istedik. Böyle bir dönemde mecliste oylanması bile doğru bir davranış değil. Büyükşehirde de parti olarak üzerimize ne düşüyorsa onu yapacağız” ifadelerini kullandı.