Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Oğuz Kaan Salıcı Kocaeli’de Süleyman Soylu’ya sert sözler!

CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Kocaeli’de yaptığı konuşmada, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik sert ifadeler kullandı

CHP Örgütlerden Sorumlu Genel

CHP Darıca İlçe Örgütü ve CHP Çayırova İlçe Örgütü’nün üye katılım töreni bugün gerçekleştirildi. CHP örgütleri, CHP Çayırova İlçe Örgütü’nün Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’ndeki programına ve Beyaz İnci Salon’da CHP Darıca İlçe Örgütü’nün törenine yoğun ilgi gösterdi.

GENEL MERKEZ VE İLÇELER

CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Gençlik Kolları MYK Üyesi Caner Arduç da programa katıldı. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk, il, ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

“GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Çayırova’da yaptığı konuşmada sert mesajlar verdi ve şunları söyledi: “”Bizim milletvekillerimiz hapistelerdi, CHP aday gösterdi normalde onların milletvekilliği döneminde salıverilmeleri gerekirken; Tuncay Özkan’ın, Mehmet Haberal’ın, Mustafa Balbay’ın tutuklulukları devam etti, hepsi aklandı. Eren Erdem, Parti Meclisi üyesiyken hapse atıldı. Hepsinden öte Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Artvin’de terör saldırısına maruz kaldı, Çubuk’ta linç girişimi…Biz, bize yapılan saldırılardan dolayı bir milim bile geri adım atmayacağız.

Biz 31 Mart seçimlerinde iktidara İstanbul’da o kadar büyük bir hasar verdik ki onlara o kadar büyük bir darbe vurduk ki bunun intikamını almak için bunun acısıyla hala uğraşıyoruz. Önce 31 Mart seçimine ‘Çaldılar’ dediler, seçmenin evine kadar girdiler. 6 Mayıs’ta yargıya verilen talimatın sonucunda yargının vermiş olduğu kararla iptal ettiler.

“KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ”

Biz bu ülkenin güzel insanlarını seviyoruz, insanları ayırmıyoruz. Hangi partiye oy verirse versinler, sonuçta hepsi bu ülkenin güzel insanları ama biz herkesi kucaklayacağız, herkese aynı gözle bakacağız, kendi iktidarımızda kimseyi ötekileştirmeyeceğiz ama hırsıza hırsız diyeceğiz hesabını soracağız. Bu ülkeye yargı üzerinden bu kötülükleri yapanları yargıya havale edeceğiz ama o talimatla çalışan bir yargı olmayacak.

SOYLU’YA NELER SÖYLEDİ?

Bu ülkenin bir İçişleri Bakanı var, Süleyman Soylu diyorlar, ona İçişleri Bakanı diyor. Süleyman Soylu’nun geniş bir fotoğraf albümü var. Eğer siz mafyanın bir parçasıysanız kesin o fotoğraf albümünde onunla bir fotoğrafınız vardır. Ama eğer sen Darıca’da, Çayırova’da kendi helal kazancıyla yetişen bir vatandaşsan senin bu albümde yerin yoktur, Süleyman Soylu seninle fotoğraf çektirmez. Onun için onun o geniş fotoğraf albümünden dolayı her mafya babasıyla, uyuşturucu babasıyla olan fotoğrafından dolayı biz fotoroman Süleyman diyoruz.”