Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Oyumu yenileşmeden yana kullanacağım

CHP İl Kongresi’nde konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Bir oyum var yenileşmeden yana kullanacağım” dedi

CHP İl Kongresi’nde konuşan

SEBO min 234İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yaptığı konuşmada, “Sonuç ne olursa olsun, bu salondan çıktığımızda kol kola çıkmalıyız. Üç adayımıza gönülden başarılar diliyorum. Genel başkanımız büyük ilçe belediyeleri alacağımızı saydığında gülmüşlerdi. Biz 11 büyükşehir ve onlarca belediye kazandık. Şimdi de çok yakında iktidar olacağımızı söylüyor. Bu kongrelerden sonra herkesin kol kola girebilmesi çok kıymetli.

ÇALIŞTIRMIYORLAR

Hepimizin omuzlarında çok büyük sorumluluklar var. Milletimiz bize iktidar olma sorumluluğu yükledi. İşsizlik almış başını gidiyor. Dış politikada bataklıktayız. Birileri fakirleşirken bazıları zenginleşiyor. Bu sorunların bizim iktidarımızda çözüleceğini anlatmak zorundayız. Biz belediye başkanları olarak hizmetlerle vatandaşa ulaşmak. Biz bize yüklenen sorumluluğun farkındayız. Bu yola devam ederken tek başına başarılı olmak mümkün değil. Belediyelerin durumu ortada. Bugün Cumhur İttifakı’nın bizim belediyelerimizi çalıştırmamak için nasıl saldırdığı ortada.

KAVGALARA DÖNEMEYİZ

Kenetlenerek kazandık ve bunu devam ettirmeliyiz. Mutlaka yarından itibaren seçim varmışçasına çalışmaya ihtiyacımız var. Geçmişte ne yaparsak yapalım kazanamıyoruz diyorduk. Şimdi başarıyı katlayarak sürdürmeliyiz. Geçmiş hataları yapmamalıyız. Yolumuza öyle devam etmeliyiz. 2004, 2009, 2014’te kaybettik. 2019’da kazandık. Millet olma gayesiyle vatandaşın kapısına gittik. Kazandık. Doğru politikalarla halka gidilirse halk oy veriyormuş. Eski kavgalara dönme lüksümüz yok.

YENİLEŞMEDEN YANA….

Benim bu seçimde bir oyum var. Onu kullanacağım. Ben tek belediye başkanıyım. Hiçbir ilçe kongresine müdahil olmadım. Ahmet, Mehmet, Fatma gelip geçiyor. Vatandaş hizmetlerinize bakıyor. Hiç müdahil olmadığım halde beni il başkan adaylarını desteklediğimi söyledi. Ben bir oyumu yenileşmeden yana kullanacağım.”