Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pelin Coştur Filiz milletvekili adayı oluyor

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Bağımsız Kocaeli’ye yaptığı açıklamada ilçe başkanı adayı olmadığını söyledi. Filiz, milletvekili adaylığı için çalışmalarına devam ettiğini aktardı.

İYİ Parti İzmit İlçe

Özgun imzaİYİ Parti’de ilçe kongreleri 26 Kasım’da İzmit ile başlayacak. İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz’in milletvekilliği adaylığı için bir dönem daha ilçe başkanlığı yapmayacağı konuşuluyordu. Bağımsız Kocaeli’ye konuşan Filiz, ilçe başkanlığına aday olmadığını duyurdu. “Bütün istişarelerimi tamamladım. İlçe başkanlığına aday değilim” dedi. Milletvekilliği adaylığı noktasında da konuşan Filiz, “Şu anki düşüncem o yönde. Allah nasip ederse. Siyasette 24 saat çok uzun tabi ki. Düşüncelerimiz o yönde” dedi.

AÇIKLAMA DA YAYINLADI

Filiz, kamuoyuna da açıklama yaptı: “Çok değerli Kamuoyuna 5 yıldır mensubu olduğum İYİ Parti’mizin içerisinde önce sade üye, sonra İl Başkan vekili ve ardından da İzmit İlçe Başkanı olarak partimize hizmet etmiş olmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum. 22 Ekim 2018 tarihinden itibaren iki kez atama ve bir kez de seçim yoluyla olmak üzere 4 yıldır başkanlığını yürüttüğüm İzmit İlçemizin 26 Kasım Cumartesi günü yapılacak olan 3. Olağan Kongresi’nde başkan adayı olmayacağımı kamuoyuna sunarım.

Her zaman halkımızın içinde ve Partimizin bana vereceği her türlü görevde Partimizin emrinde olacağım. Yapılacak Kongremizde her kademeye aday olan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim.”