Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Radiye Sezer Katırcıoğlu: AK Parti bitti diyenler Darıca’ya baksın

AK Parti Derince Danışma Toplantısında konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, “AK Parti bitti diyorlar, ama bugün Darıca da yaptığımız programa şöyle bir baksınlar 256 kadın yeni üye toplantısı yaptık, genç bir anne 40 ‘ı çıkmamış bebeği ile geldi” dedi.

AK Parti Derince Danışma

Özgun imzaAK Parti Derince Danışma Toplantısı bugün Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Fikri Işık, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve yönetimi, AK Parti Kocaeli önceki dönem il başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek katıldı.

“BUNLARIN DA YAPMAK İSTEDİĞİ BU”

AK Parti Derince İlçe Danışma Toplantısında konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu; ”Bu dava için cumhurbaşkanımızın yanında durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Zeki abi projeleri anlatırken zamanla yarıştı. Birçoğunu da anlatamadı. Aynı şekilde Büyükakın da. Biz hizmetler yarışırken onlar bizim karşımıza yalanla çıkıyor. Ben bir milletvekili olarak, onların yalanlarına cevap vermekten, milletimin şehrimin ihtiyaçlarına daha az vakit ayırıyorum. Bunların da yapmak istediği bu. Basın yayın kanunu geçirirken gösteri yaptılar gerilim yarattılar, aklıma önceki dönemlerde internetle ilgili bir kanun düzenleme vardı, o zamanki yine bunların yapığı şovlar geldi. Ne diyorlardı?

“40’I ÇIKMAMIŞ BEBEĞİ İLE GELDİ”

Niye internete sınırlama getiriyorsunuz, yaptığınız yalanları kapatmak için halk görmesin diye engellemeye çalışıyorsunuz” dediler. Bunlarla uğraşmak onların işi onlar milletin derdi ile dertlenmiyor. Ama biz durmadan çalışıyoruz. AK Parti bitti diyorlar, ama bugün Darıca da yaptığımız programa şöyle bir baksınlar 256 kadın yeni üye toplantısı yaptık, genç bir anne 40 ‘ı çıkmamış bebeği ile geldi. Bu tabloya baktıklarında benim hissettiğimi onlar da hisseder ama görüyorlar. Bunların derdi millet değil hizmet değil. Biz liderimize ülkemizin aydınlık ferah günlerine bakacağız. “