Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Saadet Kocaeli genel merkezin 10’da 1’i kadar siyaset yapsa…

SP Genel Merkezi hemen her konuya anında müdahil oluyor. SP Kocaeli İl Teşkilatı ise kent gündemini ilgilendiren pek çok konuda geç geliyor.

SP Genel Merkezi hemen

Saadet Partisi (SP) Genel Merkezi yine hedefini 12’den vurdu. Sosyal medya içerikleriyle tüm Türkiye’de ses getiren, vatandaşlar arasında tartışılan önemli konulara tam vaktinde değinen SP Genel Merkezi’nin son videosunun konusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün Malatya’da vatandaşlarla yaşadığı çay diyaloğu üzerineydi.

ERDOĞAN’IN ÇAY MEVZUSU

Hatırlanacağı üzere partisinin 7. Olağan Kongresi için Malatya’da bulunan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın esnafla diyaloğu dikkat çekti. Servisçi olduğunu belirten vatandaş Erdoğan’a, “İşsiziz. Evimize ekmek götüremiyoruz” dedi. “Bu bana çok abartılı geldi” yanıtını veren Erdoğan, “Keyif çayı bu. Bu çayı iç” diyerek çay dağıttı.

TARTIŞMALARLA BOĞULUYOR

Saadet Partisi Genel Merkezi, Erdoğan’ın söylemlerini ve çeşitli radyo haberlerini içeren bir video hazırladı. Videonun görselinde çay yer aldı. Pek çok mesaj içeren videoda Necip Fazıl Kısakürek’in Zindandan Mehmed’e Mektup isimli şiiri de yer aldı. SP Genel Merkezi genç ve dinamik yapısıyla siyasi olaylara müdahil olurken SP Kocaeli İl Teşkilatı hala günlük tartışmaların içinde boğuluyor.

TOPA GEÇ GİRİYOR

SP Kocaeli İl Teşkilatı kentin pek çok sorununa anında müdahale etmek yerine 10-15 gün geçtikten, konu vatandaşların gündeminden düştükten sonra topa giriyor. SP’nin geç gelen siyaseti etkili olmuyor. SP Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu’nun haftada bir gün 1 saat boyunca organize ettiği basın toplantılarında ise pek çok konu gündeme geldiği için akılda kalıcı bir siyaset, bir fikir ortaya konmuyor.

BİR KAÇ BELEDİYEDE DAHA…

SP Kocaeli İl Teşkilatı genel merkezin gösterdiği çabanın 10’da 1’ini gösterse, olaylara SP Genel Merkezi gibi anında müdahil olsa Kocaeli genelinde potansiyelini çok daha iyi bir noktaya taşıyabilir. Hali hazırda kentimizde aktif bir tabanı bulunan parti genel merkezin hızına yetişebilirse bir sonraki yerel seçimlerde en azından birkaç belediyede daha meclis üyesi kazanabilir.