Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Saadet Partisi’nde yeni başkan Halil Kayın oldu!

Saadet Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, Başiskele Belediye Başkan adaylığı için görevinden ayrıldı. Zafer Mutlu’nun yerine Halil Kayın Atandı.

Saadet Kocaeli İl Başkanı

Saadet Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, Başiskele Belediye Başkan adaylığı için görevinden ayrıldı. Zafer Mutlu’nun yerine Halil Kayın Atandı. Saadet Partisi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İl başkanımız Zafer Mutlu Başiskele Belediye Başkanlığı adaylığı için görevinden ayrılmıştır. Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın talimatıyla teamül gereği seçim sürecinde ve sonrasında İl Kongresine kadar Teşkilat Başkanımız Halil Kayın Bey İl Başkanı olarak atanmıştır. Zafer Mutlu Bey’e ve Halil Kayın Bey’e muvaffakiyetler dileriz.”

Halil Kayın kimdir?

1977 yılında Bakalıkesir Edremit’te doğdu. İlkokulu Edremit Alemizade, Ortaokul ve Liseyi Edremit İmam Hatip Lisesinde, Ön lisansını Kocaeli Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu İşletmecilik Bölümünde, Lisans eğitimini de Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamladı. Milli Gençlik Vakfı Kocaeli Üniversite Başkanlığı, Anadolu Gençlik Derneği İl Başkan Yardımcılığı. Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) Kocaeli Şube Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuştur. Saadet Partisi’nde Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Derince İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. Son olarak Teşkilattan sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Kayın, evli ve üç çocuk babasıdır.