Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Saadet Partisi’nden Büyükakın’ın birinci olmasına yorum

 Saadet Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, Koronavirüs ile müzadelede birinci olan Tahir Büyükakın için yorum yaptı. Mutlu, “Vay diğer illerin haline” dedi

 Saadet Kocaeli İl Başkanı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Koronavirüs ile mücadelede birinci belediye başkanı olarak açıklandı. Sonar’ın anket sonucunu değerlendiren Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, yapılan yardımların yorumladı ve, “Vay diğer illerin haline” dedi.

19 MİLYON PARA 14 MİLYON GIDA YARDIMI

Zafer Mutlu şunları söyledi: “Yapılan ankette Kocaeli Büyükşehir Belediyesi pandemi sürecinin en başarılı belediyesi seçilmiş.. Ne yapmış da birinci olmuş bir bakayım sayfalarına dedim.. 6bin 500 esnafa 3000 TL nakit yardımı.. 19.5 milyon yapar.14 milyon tutarında gıda yardımı. Büyükşehir sitesinden benim görebildiğim önemli çıktılar bunlar..

3.5 MİLYARLIK BÜTÇEDEN SADECE BU YARDIM MI ÇIKAR?

Gerisi suya zam yapmayacağız, fakir ailelerden 50 TL keseceğiz.. (Yani kardan zarar).. Esnafa alacaklarını kapatacağız (Bu da yardım kapsamında değerlendirilmiş).. Beyler ülke büyük bir felaket yaşıyor, piyasalar felç olmuş durumda.. 3.5 milyarlık bütçeden sadece bu yardım mı çıkar… Durum bu… Türkiye’nin en başarılı belediyesi… Tebrik ediyoruz… Vay diğer illerde yaşayan vatandaşlarımızın haline…”