Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Saadet Partisi’nden Martı eleştirisi!

Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğu Uslu dün kent genelinde kullanılmaya başlanan Martı Scooter’larla ilgili bir açıklama yayınladı.

Saadet Partisi İl Yönetim

Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğu Uslu dün kent genelinde kullanılmaya başlanan Martı Scooter’larla ilgili bir açıklama yayınladı. Projenin ücretlerini eleştiren Uslu şu ifadeleri kullandı: “Şehir trafiğini rahatlatmak ve ulaşımı kolay kılmak adına ‘Martı’ adlı projeyle Elektirikli Scooter kullanımını kentimize hizmet olarak sunulmasını önemsiyorum.

TÜCCARLIK YAPARAK…

Ancak; Sosyal Belediyecilik anlayışıda her sunulan hizmetin yüksek kazançla bedelini halkan almak demek değildir ! Birileri İzmir’de,İstanbul’da vb… ‘MARTI’yı halka hizmet adı altında yüksek fiyatlara tüccarlık yaparak para kazanmaya devam ederken… Biz de ‘KARTAL’ adı altında bir hizmet ağı oluşturur başta İzmit merkez olmak üzere,yoğunluğun yaşandığı belirlenen bölgelerde esnafımıza,öğrenciye,Memura ve işçi kardeşlerimize ilk 30 dk ücretsiz sonrası sonrası sembolik bir rakamla ücretlendirilebilirdi..

HALA UMUT VAR

Onların MARTISI varsa bizimde KARTALIMIZ olabilir.Esasen gerçek anlamda sosyal belediyecilik zaten budur.
Burada amaç para kazanmak veya kazandırmak değil,kent içi ulaşımı kolay kılmak ve trafiği olağanca minimize etmek olmalıdır… Öğrenci okuluna gitsin,esnaf işyerini açsın… Kolay kılmak gerek,her şey kazanç değil,vatandaş belediyelerin müşterisi hiç değil! Bu çalışma ile ‘KOCAELİ’ sadece Türkiye’ye değil tüm dünyaya örnek olabilirdi. Hala umut var ve inanılırsa yapılabilir…”