Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Saadet ve AKP arasında PUBG gerginliği!

AKP Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, ilçede 31 Ocak tarihinde meşhur PUBG oyununun turnuvasını düzenleyecek. Bu turnuvaya Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Taş sert tepki gösterdi.

AKP Çayırova İlçe Gençlik

Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Taş, AKP Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nın düzenleyeceği oyun turnuvasına tepki gösterdi. Meşhur oyun PUBG turnuvası için Furkan Taş şunları söyledi: “Başka işiniz yok mu sizin? Bu milletin evlatlarını neye ve nasıl heveslendiriyorsunuz. Başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyayı etkisi altına alan bu sinsi dijital terör ve şiddet özentili uygulamasını ‘uzmanların da görüşü bu yönde’ gençliğimizi tehlikeli ve sonu belli olmayan bir çatışmanın ortasına koyarak nasıl olur da yarışma düzenleyip topluma örnek gösterirsiniz?

AKP’LİLERE YARIŞMA ÖNERİSİ

Sizlere yakıştı mı şimdi bu?  Yarışmamı düzenlemek istiyorsun; 1. Okuma gurupları düzenle 2. Kış kampı yap etkinlikler düzenle. 3. Tarihimize meraklandır, soru sor bilgi yarışmaları yap. 4. Gruplar halinde sessiz sinema oyna. 5. Tiyatro etkinlikleri düzenle. 6. Futbol, Voleybol, Basketbol, Yüzücülük grupları oluştur etkinlikler düzenle. 7. Doğa Gezileri, Kamp ve Piknikler yap yarışmalar planla.

BU HATADAN DÖNÜN

Bunun gibi onlarca hatta yüzlerce hayırlı ve güzel işler varken bu anlamsız ve ciddi psikolojik yan etkileri olan zarar verici sözde yarış ne ola ki? Yazıktır günahtır. Bu hatadan lütfen en tez vakitte dönün. Lütfen!”

pubg turnuvasi