Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Saadetli Mutlu’dan ılımlı mesajlar

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, il kongresinde ılımlı mesajlar verdi. Mutlu’nun konuşmasında sert ifadeler yer almadı

Saadet Partisi Kocaeli İl

Saadet Partisi Kocaeli İl Kongresi, bugün gerçekleştiriliyor. Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, kongre konuşmasında ılımlı mesajlar verdi. Mutlu’nun konuşması şöyle: “Verilen her görevi yerine getirmeye çalıştım. Çok kıymetli delegeler kıymetli misafirlerimiz muazzam bir coğrafyada yaşıyoruz. 3 kıtanın kesiştiği bir jeopolitik konum. 4 mevsimin yaşandığı ılıman bir iklim. 3 tarafı denizle çevrili 8 bin 333 kilometre kıyı şeridi olan bir kara parçası.. Her türlü yer altı kaynağı.. ve Genç nüfus.. Her türlü imkana sahibiz.. Ecdadımız bu coğrafyada yaşayabilmek burayı vatan edinebilmek için yüzlerce yıl çok büyük mücadeleler verdiler.. Yine yakın tarihte dedelerimiz bu coğrafyada hür ve bağımsız bir şekilde kalabilmek için canlarını ve mallarını feda ettiler.

AYNI GEMİDE

Şimdi bizler de bize emanet edilen bu vatanı koruyabilmek, kalkındırabilmek ve gelecek nesillere daha müreffeh bir şekilde bırakabilmek için hep birlikte mücadele etmemiz gerektiğine inanıyoruz. Aynı gemide olduğumuzu unutmamamız gerekiyor. Batarsak hep birlikte batacağız bundan hepimiz zararlı çıkacağız çalışırsak da hep beraber kalkınacağız..

FARKLILIKLAR DÜŞMEN ETMEMELİ

Düşüncelerimiz farklı olabilir, yaşam şekillerimiz de farklı olabilir. Ancak bu farklılıklarımızın bizi birbirimize düşman etmemesi gerektiğine inanıyoruz.  Bazılarımız iktidar olup ülkeyi yönetecek bazılarımız da eksiklikleri dile getirip uyarı vazifesini yerine getirecek.. Bu ülkenin ikisine de ihtiyacı var.. Demokrasinin en önemli unsurunu hep birlikte yerine getireceğiz..

SİYASET SORUMLULUK

Biz Saadet partililer olarak siyaseti bir sorumluluk olarak görüyoruz.. Vebal olarak görüyoruz. Yaşadığımız şehirlerin içinde bulunduğumuz ülkenin kalkınmasına bir katkı sunabilme aracı olarak görüyoruz. Başta Erbakan hocamız olmak üzere 50 yıl önce bu siyasi hareketi başlatanlar bu gerekçeyle yola çıktılar biz de aynı gerekçelerle mücadelemizi sürdürüyoruz.

ZULÜM SON BULSUN

Biz ülkemizin sanayisi ile tarımı ile teknoloji yatırımları ile kalkınmış ülkelerle rekabet edebilmesini istiyoruz. Bu ülkede işsiz kalmasın, insanlar aldıkları ücretlerle geçinebilsin, gencimiz geleceğe daha bir ümitle bakabilsİn, mazlum coğrafyalara sahip çıkılsın istiyoruz.. Emperyal devletlerin bu coğrafyadaki zulmü son bulsun istiyoruz.. İnsanlar düşüncelerini özgürce dile getirebilsin. Kimse düşüncesinden dolayı hapislerde çürümesin istiyoruz..

DENK BÜTÇE

Bizler şahsi ikbalimizi değil vicdani sorumluluğumuzu ön planda tutuyoruz. Bu nedenle çalışmalarımızı her geçen gün artan bir azimle sürdürüyoruz. Biz her vesile ile iktidarın yanlışlarını dile getiriyor uyarı vazifemizi bi hakkın yerine getirmeye çalışıyoruz. Bir yandan da yapılacak ilk seçimde iktidara gelebilmenin mücadelesini sürdürüyoruz. Biz iktidar tecrübesi yaşamış ve savunduğumuz düşüncelerin hayata geçirilebildiğini ispatlamış bir siyasi partiyiz. Denk bütçe yapmış ülke  kaynaklarını bir havuzda toplayarak yüzlerce sanayi kuruluşunun temelini atmış dar zamanda bir kısmını faaliyete geçirmiş ve esnafıyla, işçisiyle, memuruyla toplum refahının çok hızlı bir şekilde artabildiğini göstermiş bir partiyiz.

BİZ BU HALKI SEVİYORUZ

İnşaallah yapılacak ilk seçimde de bunu yeniden hayata geçirebilecek fırsatı yakalayabileceğimiz inancını taşıyoruz. Biz bu şehri seviyoruz biz bu ülkeyi seviyoruz. Biz bu halkı seviyoruz. Bu halka hizmetin hakka hizmet olduğu inancını taşıyoruz.   Bu duygu ve düşüncelerle tekraren kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor hepinize saygılarımı sunuyorum..”

Zafer Mutlu