Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Saadet’te ilçe başkanına Facebook’tan ayar!

Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Özalay’a sosyal medyadan ayar verdi. Mutlu, Karamürselli fotoğrafçıya yönelik ilçe başkanının paylaşımlarının maksadını aştığını söyledi.

Saadet Partisi İl Başkanı

SEBO min 9Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Özalay, Karamürselli bir fotoğrafçının LGBTİ konsepti ile fotoğraf çekmesini, sosyal medya hesabından paylaşmış ve fotoğrafçı ve fotoğraf çekilenler tehditlere maruz kalmıştı. Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ilçe başkanına ayar verdi.

MAKSADINI AŞAN

Mutlu, şunları söyledi: “Geçtiğimiz günlerde Karamürsel İlçe Başkanımız, sosyal medya hesabından, olayların bu boyutlarına geleceğini hiç tahmin etmeden ve sonuçları açısından bizlerin hiç de istemediği tartışmalara sebep olan bir paylaşımda bulunmuştur. Öncelikle; maksadını aşan anlaşılmalara sebep olan bu sözler ve akabinde gelişen süreç nedeniyle üzüntü duyduğumuzu belirtmek isteriz.

GEREKSİZ TARTIŞMALAR

Saadet Partisi olarak, bu ve buna benzer olaylara bakış açımızı tüm kamuoyu bilmektedir; fakat hangi sebeple olursa olsun, hiçbir vatandaşımızı öteki kabul etmediğimizi, gereksiz tartışmalar ve yersiz kutuplaşmalarda bugüne kadar kesinlikle taraf olmadığımızı, her bir insanımızın hakkını koruyup, gözettiğimizi de yine tüm kamuoyu bilmektedir.

TARAF OLMAYACAĞIZ

Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da ilçemizde, şehrimizde ve de ülkemizde, kısır tartışmaların tarafı olmayacağımızın, hiçbir insanımıza zarar verecek bir söylem ve eylemde bulunmak istemeyeceğimizin bir kere daha altını çizmek isteriz. Saygılarımızla…” Sebahattin AYDIN