Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sadettin Hülagü, KOÜ Rektörlük Konutu’nu üzerine mi yaptı?

Kocaeli Üniversitesi eski Rektörü, AK Parti Kocaeli 1. Sıra Milletvekili Adayı Sadettin Hülagü, Hereke’de bulunan rektörlük konutundan fotoğraf paylaşmaya devam ediyor. Rektörlük görevi Aralık 2022’de biten Hülagü, dün yine aynı yerden fotoğraflar paylaşınca akıllara “Hülagü konutu boşaltmadı mı?” sorusu geldi.

Kocaeli Üniversitesi eski Rektörü,
SEBO İMZA

Kocaeli Üniversitesi’nde 2 dönem rektörlük yapan, AK Parti’yle ilişkilerini oldukça sıkı tutan Prof. Dr. Sadettin Hülagü, bilindiği rektörlük görevinin ardından “Cumhurbaşkanı Başdanışmanı” ve “YÖK Üyesi” olarak atanmıştı. Milletvekili listelerinde ise AK Parti Kocaeli 1. Sıra Milletvekili adayı olarak açıklandı. Seçim çalışmalarına devam eden Hülagü’nün dün Körfez Hereke’de bulunan Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü’ne ait konuttan fotoğraflar paylaştığı fotoğraflar dikkat çekti.

KONUTTAN FOTOĞRAFLAR PAYLAŞTI

Rektörlük görevinden ayrılmasının üzerinden 5 ay geçmesine rağmen Hülagü’nün bu konutla ağını koparmamış olması akıllara “Hülagü, konutu boşaltmadı mı?” sorusunu getirdi. Görev süresinde İzmit merkezde ikamet eden, haftanın belirli günlerinde de bu konutu kullanan Sadettin Hülagü, dün konutun bahçesinden fotoğraflar paylaşarak, “Nihayet havalar ısındı. Ağaçlar ve çiçekleri lisanı haliyle merhaba diyor.. Gününüz huzur, bereket ve sağlıkla geçsin..” dedi.

TBMM’YE GİDİNCE DE KULLANACAK MI?

AK Parti milletvekili olarak yeni dönemde TBMM’ye girecek olan Sadettin Hülagü’nün, milletvekiliyken de bu konutu kullanıp kullanmayacağı, Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü’nün görev süresi dolan bir isme bu konutu kullanma hakkını neye dayanarak verdiği de merak ediliyor.

Hülagü dün bu fotoğrafları paylaştı:

Sadettin Hulagu rektorluk konutu

Sadettin Hülagü, önceki tarihlerde konuttan şu paylaşımları da yapmıştı:

Sadettin Hulagu Konut 2
sadettin hulagu 3