Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Saffet Sancaklı: Herkes Kocaeli’yi konuşuyor

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, herkesin Kocaeli’yi konuştuğunu söyleyerek MHP Kocaeli İl Teşkilatı’na övgüde bulundu.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Kartepe İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Birlik Toplantısına öğleden sonra ise Kandıra İlçe Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu Genişletilmiş İstişare Toplantısı’nda konuştu.

“KOCAELİ’DE BİR ŞEY OLUYOR”

İstişare Toplantısında söz alan Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı; “Kıymetli dava arkadaşlarım salona bakınca büyük bir heyecan ve büyük bir arzu görüyorum. Herkes Kocaeli’yi konuşuyor. Kocaeli’ de bir şeyler oluyor. Herkes merak ediyor ne oluyor diye. Yedi sekiz ay önce genç bir arkadaşımız Ülkü Ocakları İl Başkanıyken, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin uygun görmesi ile MHP İl Başkanlığı görevine getirildi. Ve böylece büyük bir hareketlenme yaşandı. İl Teşkilatı ve İlçe Teşkilatlarının çalışmaları bunun en büyük göstergesi.

“BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ BEKA”

Arkadaşlar, Türkiye bir ateş çemberinin içinde. Bu sebeple dünyayı yönetenlerin gözü sürekli üzerimizde. Bizim bir gün bile sendeleme, aksama gibi bir şansımız yok. Ne olursa olsun, başımıza ne gelirse gelsin Genel Başkanımız birinci önceliğimiz bekadır diyor. Türkiye’de bazıları ne bekası, bu ülkede beka meselesi yok diyorlar veya anlamaya çalışmıyorlar. Bizlerin beka nedir diye sokakalrda bunu vatandaşa anlatmamız lazım. Yıllardır Orta Doğu’da ülkeleri bir beka sorunu içerisine soktular ve param parça ettiler. Bugün hala görüyorsunuz hiç biri ayağa kalkabilmiş değil. İşte bizim bahsettiğimiz beka bu arkadaşlar. Beka dediğimiz bayrak, vatan, ezan ve namus. Orta Doğu’daki insanlara önce demokrasi getireceğiz size diyerek kendilerine inandırdılar, daha sonra liderlerini kendi halklarına indirttiler. Ve olanları hep birlikte halen izliyoruz. Üç milyon insan öldü bu çatışmalarda ama dünya basınında yeteri kadar ele alınmadı. Çünkü buradaki insanlar Müslüman. Bu sebeplerle ilk önce ülkemizin güvenliğini korumamız lazım. Ukrayna meselesinin patlak vermesiyle insanlarımız Devlet Bey’in söylemlerini daha iyi anlamaya başladılar. Kiev’de yaşadığınızı düşünün. Evinizde belki binlerce, milyonlarca dolar para var. Ancak, sizce bu paranın artık bir önemi var mı? Bir işe yarıyor mu? İşte beka bu arkadaşlar.

BUNLARA DEVLET EMANET EDİLMEZ

2023 seçimleri yaklaşıyor. İnanın bu seçimler sadece hangi partiye oy verdiğinizin, hangi partinin çok oy aldığının önemli olduğu bir seçim değil. Bunlara üç gün değil üç saniye bile ülke emanet edilmez. Eğer beka meselesi yaşamak istemiyorsak mutlaka Cumhur İttifakı’nın zaferini sağlamamız gerekir. Bu sebeple iki hedefimiz var. Birincisi Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı seçtirmek, ikincisi MHP’yi alabildiği kadar en çok oyu aldırmak ve en iyi şekilde mecliste temsil hakkı kazandırmak. Unutmayınız ki MHP ne kadar güçlü olursa Türkiye’de o kadar güçlü olur.” dedi.