Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Saffet Sancaklı, Kocaeli’den çıkmıyor

Uzun süre Kocaeli’ye az zaman ayırmasıyla eleştirilen MHYP Koca eli Saffet Sancaklı, Yunus Emre Kurt’un il başkanı olmasından sonra Kocaeli’de tüm programlarda boy göstermeye başladı.

Uzun süre Kocaeli’ye az

Sebahattin AydınMHP Genel Merkezi, Kocaeli teşkilatları için sil baştan bir strateji belirledi. 9 yıllık il başkanı Aydın Ünlü görevden alınmıştı. Bu gelişmenin ardından Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Kurt, MHP Kocaeli il başkanı olarak atandı. Kurt’un il başkanı olarak atanmasında önemli bir rol üstlendiği düşünülen MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı için ise bu atama bir dönüm noktası oldu.

HAFTADA BİR ÜLKÜ OCAKLARINA GİDİYORDU

Sancaklı, MHP Kocaeli İl eski Başkanı Aydın Ünlü ile bir süredir konuşmuyordu. Zaten çok az uğradığı Kocaeli’ye hiç uğramaz olmuştu. Son zamanlarda ise sadece haftada bir Kocaeli Ülkü Ocakları’na gidiyordu.

KOCAELİ’YE YENİDEN ISINDI

Yunus Emre Kurt ve yeni yönetimi ise Sancaklı’yı destekleyen açıklamalar yayınladı. Kurt zaten bir süredir birlikte planlar yaptığı Sancaklı’dan her yerde ve her fırsatta övgüyle bahsediyordu. Bu yeni konjonktür Sancaklı’nın Kocaeli’ye yeniden ısınmasını sağladı.

BİR DÖNEM DAHA MI?

Sancaklı şimdi haftanın belirli günleri davetlere katılıyor. Bu katılımlarda Yunus Emre Kurt Sancaklı’yı yalnız bırakmıyor. Kim bilir belki Sancaklı için bir dönem daha milletvekili adaylığı için şimdiden çalışmalar da başlamıştır.

ŞEHİRLE DEĞİL ÖNCEKİ YÖNETİMLE SORUNLUYMUŞ

Sancaklı son olarak 13. Sekapark Altınkemer Yağlı Güreşleri alanında Yunus Emre Kurt’la fotoğraf verdi. Son zamanlarda Saffet Sancaklı’nın Kocaeli’den ayrılmaması, Sancaklı’nın şehirle değil önceki yönetimle sorunu olduğunu gösterdi.