Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şahin Talus: Açtığımız yerleri genel başkanlarıyla yeniden açıyorlar!

AK Parti’de bir süre önce başlayan Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı bugün Derince’de yapıldı. Danışma Meclisi’nde konuşan Şahin Talus, “Bir yıl önce açtığımız yerleri onlar genel başkanları ile yeniden açıyorlar” dedi.

AK Parti’de bir süre önce başlayan Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı

Ak Parti’de danışma meclis toplantıları 5 Mayıs’ta Darıca ile başladı. 9 Mayıs’ta Kandıra ile devam eden danışma meclis toplantılarına bugün Derince ile devam edildi. Derince Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Ak Parti Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı’nda Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus açıklamalarda bulundu. Talus, “Bizden devraldıkları belediyelerde bizim yaptığımız tabelaları indirip 6 ay sonra bir şey yapmış gibi açılış yapıyorlar. Bizim bir yıl önce açtığımız yerleri onlar genel başkanları ile yeniden açıyorlar” ifadesini kullandı.

Ak Parti Derince Danışma Meclis Toplantısı’na Ak Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanları katıldı. Derince eski Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün de yer aldığı toplantıya partililer yoğun ilgi gösterdi.

ERDOĞAN’IN DAVA ARKADAŞLARIYIZ

Danışma Meclisi’nde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın şu açıklamayı yaptı; “İlçe başkanımız Mustafa Tıpran, görevi eski başkanımızdan devraldıktan sonra çok güzel çalışmalar yaptı. Tek amacımız, danışmalarımızda teşkilatlarla hasbihal ederek neler yapabileceğimizi konuşmak. Biz Recep Tayyip Erdoğan’ın dava arkadaşlarıyız. Onlar bir yapıp 100 anlatıyorlar. Biz 100 ayırıyoruz, bir anlatıyoruz. Onlar devraldıkları belediyelerde işçi çıkarmayacaklarını söylediler ama sonra işçi çıkarıyorlar ve yerine yeni eleman alıyorlar. Bu nasıl vicdan?

YAPTIĞIMIZ YERLERİ GENEL BAŞKANLARI İLE AÇIYORLAR

Onların bir özelliği daha var. Bizden devraldıkları belediyelerde bizim yaptığımız tabelaları indirip 6 ay sonra bir şey yapmış gibi açılış yapıyorlar. Bizim bir yıl önce açtığımız yerleri onlar genel başkanları ile yeniden açıyorlar. 16 yıl sonra Kocaelispor’u şampiyon yapan Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz teşkilatlarımızla burada istişare yapıp üyelerimizi ziyaret edeceğiz. Cumhurbaşkanımıza Derince’den büyük destek vereceğiz.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, Türkiye Büyük Millet
Sıradaki Haber Kanko: TOGG, zararı büyüyor, halk bedelini ödüyor!