Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Salonda ‘Mal Kemal’ seslerine Büyükakın’dan müdahale: Bizim siyasetimiz ahlak siyasetidir

AK Parti Gölcük İlçe Danışma toplantısında bir partili ‘Mal Kemal’ dedi. Büyükakın ise, “Bizim siyasetimiz ahlak siyasetidir. Onlara benzemeden, onlar gibi olmadan farkımızı ortaya koyarak siyaset yapmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Gölcük İlçe

Özgun imza4 Ekim’de Kartepe ile başlayan AK Parti ilçe danışma toplantıları bugün Gölcük ile sona erdi. Bugün Gölcük Kavaklı Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, AK Parti MKYK Yedek Üyeleri Davut Coşkun Şiviloğlu, Serpil Yılmaz, ilçe başkanları, AK Parti Kocaeli önceki dönem il başkanları Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan ve partililer katıldı.

“VİZYONUMUZLA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Salonda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın konuştuğu sırada bir partili ‘Mal Kemal’ diye dedi. Büyükakın ise “Bizim siyasetimiz ahlak siyasetidir. Onlara benzemeden, onlar gibi olmadan farkımızı ortaya koyarak siyaset yapmaya devam edeceğiz. Onlar ne derse desinler laflarını iade edip vizyonumuzla yürümeye devam edeceğiz” diyerek cevap verdi.