Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şanbaz Yıldız: 3 milletvekili garanti!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız genel seçimlerde 3 milletvekili çıkarmalarının garanti göründüğünü, hedeflerinin en az 4-5 milletvekilini Ankara’ya göndererek birinci parti çıkmak olduğunu açıkladı.

İYİ Parti Kocaeli İl

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Uğur Enç’e konuştu. Seçim çalışmalarından ve önümüzdeki genel seçim sürecinden bahseden Yıldız, genel seçimlerde 3 milletvekili çıkarmalarının garanti göründüğünü, hedeflerinin en az 4-5 milletvekilini Ankara’ya göndererek birinci parti çıkmak olduğunu açıkladı. Anketlerde 3 milletvekilinin garanti göründüğünü ifade eden ŞAnbaz Yıldız Başiskele’de dahi görüştükleri insanların yarısının kendilerine ilgi ve alaka gösterdiğini ifade etti.

Geçen seçim bir milletvekili çıkartınız. Peki bu seçimde İyi Parti’nin Kocaeli’deki hedefi nedir?

Yapılan anketlerle sahadakini karşılaştırdığımızda gerçekten bir hedef belirleyemiyoruz. Niye? çünkü anketlerde İyi Parti Kocaeli’de 3 milletvekili çıkartıyor gözüküyor. Ama benim kendi yaptığım ankette, yani saha çalışmasında bu çok daha farklı. Başiskele gibi bir yerde yüzde 50 civarında insanların bize bir ilgisi alakası var. Bizim buradaki hedefimiz iktidar olmak, ülkeyi yönetmek. Onun içinde sayın genel başkanımızın söylediği “Başbakan olacağım” sözünün anlamı şuydu; Başbakan olmamız için birinci parti olmamız lazım. Biz de bu hedefle yolunuza devam ediyoruz. Kocaelide minimum 3 milletvekili çıkartacağımızdan eminiz. Şu anda zaten 3 milletvekili garanti görünüyor. Ama hedefimiz bunu 4-5 ve üzerine, yani birinci parti kaç tane milletvekili çıkartıyorsa o kadar milletvekili çıkartmak.