Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şanbaz Yıldız Ankaralıların desteğini istedi

Gebze Ankaralılar Derneği, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Şanbaz Yıldız’ı adeta bağırlarına bastı. Yıldız, gördüğü ilgi nedeniyle hemşerilerine teşekkür etti

Gebze Ankaralılar Derneği, İYİ

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Şanbaz Yıldız, Seçim Koordinasyon Merkezi’nin yaptığı program çerçevesinde ilçe ilçe gezmeye devam ediyor. Şanbaz Yıldız son olarak, hemşerileri olan Gebze Ankaralılar Derneği’ni ziyaret etti. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Yüksel Ercan ve Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Darıca İlçe Başkanı Gencay Yıldıztekin, Çayırova İlçe Başkanı İlhamı Bayrak ve il ve ilçe yöneticileri de ziyarette yer aldı.

“Kocaeli’yi seviyoruz”

Ankaralılar, hemşerileri Şanbaz Yıldız’a sahip çıkarlarken, gördüğü ilgi nedeniyle büyük mutluluk yana Yıldız, “Ankaralılar hemşerilerini, akrabalarını TBMM’ye gönderecekler. Mecliste onların da bir temsilcisi olacak. Bizler Kocaeli’de ekmeğini kazanan, Kocaeli’de doyan ve bu kenti çok sevenler olarak, sorunların çözülmesi için hep birlikte mücadele edeceğiz. Kol kola vererek Kocaeli’yi hak ettiği noktaya getireceğiz” dedi.