Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şanbaz Yıldız: Belki son kutlamam olacak

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, partisinin kuruluşunun beşinci yılı nedeniyle yaptığı konuşmada, “Belki ben önümüzdeki kongrede aday olmayacağım il başkanlığına. İl başkanı olarak beşinci yaş gününde son kutlamam olacak belki” dedi.

İYİ Parti Kocaeli İl

Özgun imzaİYİ Parti’nin kuruluşunun beşinci yılı nedeniyle Kocaeli teşkilatı bugün İzmit Kültür Tepesi’nde bulunan Atatürk anıtına çelenk takdim etti. Düzenlenen törene İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, il yöneticileri, İYİ Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Babacan, İYİ Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Gökçe Nesli Kondu Çağlayan, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, Kandıra İlçe Başkanı Yusuf Battal, Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy, Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir, Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak, Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

TÜRKKAN VE DÖRT İLÇE BAŞKANI KATILMADI

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Başiskele İlçe Başkanı Ayşe Sönmez Rüzgar, Derince İlçe Başkanı Metin Savaş Sulu ve Darıca İlçe Başkanı Güven Altay ise törene katılmadı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Atatürk Anıtı’na çelenk takdim edildi. Çelenk töreni sonrasında konuşan İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Helalleşmek çok önemli. Belki ben önümüzdeki kongrede aday olmayacağım il başkanlığına. İl başkanı olarak beşinci yaş gününde son kutlamam olacak belki. Bugüne kadar iyi-kötü günler yaşadık. Benden yana her türlü hakkım helal olsun. Kocaeli iyi olacak; Türkiye iyi olacak. İktidara çok az kaldı.”