Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şanbaz Yıldız: Ben il başkanıyım torpilim geçmedi!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İzmit Belediyesi Tepeköy Çınar Çocuk Evi’nin temel atma töreninde bu tesislerden övgüyle bahsetti. Yıldız, “Kreşlerde bir tane torpil yapmıyorlar. Ben il başkanıyım, benim torpilim geçmedi” dedi.

İYİ Parti Kocaeli İl

Özgun imzaİzmit Belediyesi Tepeköy Çınar Çocuk Evi’nin temel atma töreni bugün gerçekleştiriliyor. Temel atma törenine katılanlardan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, yaptığı konuşmada, şunlara söyledi: “4 yıl önce Fatma Kaplan Hürriyet’in ne kadar doğru tercih olduğunu bugün bir kez daha gördük. İnsana dokunan, genç ve çocuklara yaptığı yatırımlarla İzmit ve Kocaeli’nin kalbinde yer edinen belediye başkanıma teşekkür ediyorum. Yeşilova, Kocaeli’nin göz bebeği oldu.

CUMHURBAŞKANI ADAYI

Biz bir ittifakız. Türkiye’de belki de bir ilkti. Bizde de burada ittifakla seçime girildi. Ufak tefek eksiklikler oldu ama ittifaka zarar verecek hiçbir işin içerisinde biz olmadık, başkanım olmadı, CHP il ve ilçe başkanları hiç olmadı. Bunu bozmak için bir sürü olaylar oldu. Bizi gördükleri zaman ‘önce adayınızı söyleyin’ diyorlar. Bizde o kadar güzel adaylar var ki her birisi birbirinden kıymetli, her birisi Cumhurbaşkanı seçimini çok rahat alabilecek kabiliyete sahip. Ben inanıyorum ki birinci ya da ikinci ayında Cumhurbaşkanı Millet İttifakı’nın adayı olacak. Herkesin bu konuda değişimi yapacak çalışma arkadaşlarına destek vermelerini rica ediyorum.

KREŞLERDE TORPİL YOK

Önümüzdeki seçimin ne kadar önemli olduğunu herkes biliyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin gerçekten fabrika ayarlarına ya dönme ya da bu şekilde devam etme seçimi olacak. Belki de bundan sonra seçim olmayacak. Millet İttifakı’nın ne kadar büyük olduğunu fotoğrafa bakarak görmenizi istiyorum. Kreşlerde bir tane torpil yapmıyorlar. Ben il başkanıyım, benim torpilim geçmedi. Bilmiyorum başkasının geçti mi. 20 yıllık iktidara karşı çıkmamızın sebebi adam kayırmacılıktı. Biz yapmıyoruz. Bunun ne kadar önemli olduğunu bir kere daha gördüm. İnsanlar geliyor, ihtiyacı, hakkı olanlara avantaj sağlıyorsunuz.”