Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şanbaz Yıldız “Bir Kira Bir Yuva” kampanyasına katıldı

İYİ Parti önceki dönem İl Başkanı Şanbaz Yıldız, tüm Türkiye’de ses getiren “Bir Kira Bir Yuva” kampanyasına katıldı. Daha önce de depremzedeler için birçok bağışta bulunan Yıldız, bu defa bir depremzedenin bir yıllık kirasını karşılayacak

İYİ Parti önceki dönem

Türkiye, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerin yaralarını sarmak için büyük bir seferberlik içinde. Bu kapsamda gerek devlet kurumları gerekse de sivil toplum kuruluşları yardım kampanyaları düzenlerken, son olarak da Halk Tv’de “Bir Kira Bir Yuva” adında yüzlerce kişinin katılım sağladığı bir kampanya düzenlendi.

BİR YILLIK KİRA

Siyasetçilerden sanatçılara, toplum liderlerinden belediye başkanlarına, sendikalardan meslek odalarına kadar her kesimden temsilcilerin katılarak depremzedelere barınma imkanı sağladığı programa katılan isimlerden biri de, İYİ Parti önceki dönem İl Başkanı Şanbaz Yıldız oldu. Şanbaz Yıldız, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem’in de bağış topladığı programda, bir depremzedenin bir yıllık kirasını karşılama sözü verdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de programa katılarak, üç kira sözü verdi.

DEVAM EDECEK

6 Şubat’tan beri bütün mesaisini depreme harcayan Şanbaz Yıldız, gerek yardım toplama gerekse de bağış konusunda birçok organizasyona destek vermişti. Deprem bölgesine de giden Şanbaz Yıldız, oradaki yaraların sarılması için çeşitli çalışmalarda bulunmuştu. Şanbaz Yıldız’ın bu yöndeki çalışmalarının devam etmesi bekleniyor.