Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şanbaz Yıldız: “Cumhur İttifakı’na yüzde 90 hayır!”

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Cumhur İttifakı liderlerinin İYİ Parti’ye çağrısını değerlendirdi. Yıldız, “Cumhur İttifakı’na bizim tarafımızdan yüzde 90 hayır çıkar” dedi.

İYİ Parti Kocaeli İl

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti il başkan yardımcıları Kaan Dilmen, Pelin Dönge, Abdullah Uçar’la birlikte gazetemize ziyarette bulundu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de yarın katılacağı İzmit Belediyesi toplu açılış programı için davette bulunan Yıldız, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

 

HAYIR ÇIKAR

Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İYİ Parti’ye çağrılarını değerlendirdi. Yıldız, “Yüzde 90 oranında bizim partimizden Cumhur İttifakı’na hayır çıkar. Meral Akşener, herkesin gönlüne girdi. Sayın Cumhurbaşkanının sözleri, Sayın Bahçeli’nin daveti var. O kadar sözlerin ardından evine dön çağrısı yapılıyor.

 

ABİ GİBİ SİYASET YAPIYORUZ

Biz bu teşkilatların temelini çok sağlam attık. Temelleri bunlar. Biz vatan bayrak diyen herkesi bünyemizde barındırırız. Ne dar çerçevede milliyetçilik yapacağız ne de başka bir fikrin gölgesine sığınacağız. Türkiye genelinde 100 yıllık bir parti gibi misyonumuz var. Biz büyük bir partiyiz. Abi gibi siyaset yapıyoruz” dedi.

DSC 1050

2 BİN YENİ ÜYE

Kocaeli teşkilatlarında yaşanan istifalarla alakalı da konuşan Yıldız, “İYİ Parti, Kocaeli’de pandemi sürecinde en çok üye arttıran partidir. Üye sayımız 2 bin arttı. Covid döneminde 200 istifa oldu. Bu 200 istifa içerisinde başka şehirlere gidenler ve kongre sonrası yaşanan istifalar var. Buna rağmen sayımız 2 bin arttı. 10 bine yakın üyemiz var. 1000’in üzerinde ise bekleyen var. Sadece Körfez’de 700 üye artışı olmuş durumda” diye konuştu.

12 BELEDİYE VAR BİR TANE YARDIMCI YOK

Kocaeli’de Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı’nı karşılaştıran Yıldız, “12 belediye var bir tane başkan yardımcısı Cumhur İttifakı’nın ortağından değil. Bunu sorgulasınlar. Ben ona razı gelmem. Cumhur İttifakı’nda ortaklar razı geldi. Biz İzmit Belediyesi’ni birlikte yönetiyoruz. Bir belediye kazanmış olmamıza rağmen böyle bir çalışma ortaya koyuyoruz” şeklinde konuştu.

8f17e0b1 fc2d 4727 b61c 52e80eef3b6d