Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şanbaz Yıldız'dan zehir zemberek açıklama!

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, AKP Kartepe İlçe Kongresi'nde konuşan AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş'in açıklamalarına çok sert cevap verdi.

İYİ Parti İl Başkanı

AKP’li Ellibeş’in muhalefete yönelik eleştirilerine karşı çıkan Yıldız’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Adalet ve Kalkınma Partisi il başkanı, partisinin KARTEPE kongresinde Türkiye’de muhalefetin seviyesiz olduğuna dair talihsiz bir ifade kullanmıştır. Muhalefetin seviyesinden önce ülkeyi yönetenler kendi seviyelerini gözden geçirmelidir. Genel Başkanımız Meral Akşener’i yakından takip etmiş olsalardı bu talihsiz açıklamaları hiç yapmamış gaflete düşmemiş olacaklardı. Meral Akşener sayesinde ülkemizde muhalefet yeniden şekillenerek salt eleştirmek, suçlamak, ötekileştirmekten öte yapıcı eleştiriye dönüşmüştür.

AMACIMIZ KİRLİ SİYASET DEĞİL

Ülke olarak, millet olarak birbimize sıkı sıkı kenetleneceğimiz bu hassas dönemde herkes sözlerini daha dikkatli seçmeli. Bizim amacımız kavga ya da kirli siyaset değil, tamamen ülkemizin ve Ordu’muzun faydasına olacak çalışmalar yapmak olacaktır. Amacımız yapıcı muhalefet yapmaktır. İYİ Parti her zaman ülke menfaatleri için hareket edecek, Aziz Türk milletinin sesi olacaktır.”