Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şanbaz Yıldız: İnancım daha da arttı!

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayları Şanbaz Yıldız ve Yüksel Ercan, İlçe Başkanı İlhami Bayrak ile birlikte Çayırova’daydı. Yıldız, “Çayırova İYİ Parti’yi bağrına bastı. Hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Şanbaz Yıldız, Seçim Koordinasyon Merkezi’nin düzenlediği program çerçevesinde Çayırova’daydı. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Yüksel Ercan ve İlçe Başkanı İlhami Bayrak’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde Yıldız ve İYİ Partililer, vatandaşlardan büyük destek gördü. Esnaf esnaf gezere, kapı kapı dolaşarak vatandaşlara İYİ Parti’yi anlatan Şanbaz Yıldız, onlarca kişiden İYİ Parti’ye oy verme sözü aldı.

“İnancım daha da arttı”

Çayırova’da İlhami Bayrak ve ekibinin çalışmaları ile İYİ Parti olarak çok iyi bir yerde olduklarını ifade eden Yıldız, “Çayırova’da gördüğümüz güzel tablo nedeniyle Başkanıma ve ekibine teşekkür ederim. Çayırova bizleri, İYİ Partilileri bağrına bastı. Bir araya geldiğimiz vatandaşlar İYİ Parti’ye oy verme sözü verdi. İYİ Parti’nin Çayırova’da beklentilerin çok üzerinde oy alacağına olan inancım daha da arttı. Çayırovalı hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.