Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şanbaz Yıldız’dan 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İYİ Parti Kocaeli İl
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Ülke demokrasi ve geleceği için basının son derece önemli olduğunu ifade eden Yıldız, basın mensuplarının hür, tarafsız ve özgür günlerinin çok yakın olduğunu söyledi.

ÇOK ÖNEMLİ BİR GÖREVİ YERİNE GETİRİYORLAR

Yıldız, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Kamuoyunu doğru bilgilendiren, habercilikte ilkeselliği şiar edinen, tarafsız ve objektif habercilik yapan tüm gazeteciler ve basın yayın mensupları çok önemli bir görevi yerine getiriyor. Bağımsız gazetecilik hiçbir siyasi veya politik bir parti ya da grubun tesirinde kalmadan politikaların belirlenmesinde doğruya doğru yanlışa yanlış diyebilme kabiliyetine sahiptir.

BASIN YAYIN HÜRRİYETİ KUTSALDIR

Yurttaşların ekonomik ve sosyal refahı, bireylerin düşünce ve fikir hürriyeti, inanç ve yaşam biçimi özgülüğü ne kadar kutsalsa gazeteciliğin, basın yayının hürriyeti de o kadar kutsaldır. Ülkenin ve vatanın birliğini ve bütünlüğünü, toplumun huzur ve barışını, bireylerin hak ve özgürlüklerini, toplumsal mutabakatı, tarafsız ve objektif haberciliği ilke edinen tüm gazetecilerin 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutluyorum.”