Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sancaklı: İl başkanı ve ilçe başkanlarının değişimiyle şahlanmayı gördük

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Lideri Bahçeli’ye söz verdiğini ifade ederek, “İl başkanının ve ilçe başkanlarının değişimiyle bu şahlanmayı gördüğüm için söz verdim” dedi.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet

MHP İzmit İlçe Teşkilatı yıllar sonra ilk kez genişletilmiş istişare toplantısında bir araya geldi. Bekirdere Mevlana Düğün Salonu’nda  gerçekleştirilen istişare toplantısına; Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP MYK üyesi Gökhan Türkeş Öngel, İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Kocaeli eski milletvekili Kemal Köse, Ülkü Ocakları İl Başkanı Adülkadir Özdemir, İzmit İlçe Meclis Üyeleri İlker Kazan ve Engin Duymaz, AK Parti  İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, ilçe Başkanları, önceki dönem il başkanları, Türk Eğitim Sen Kocaeli Şube Temsilcisi Yaşar Şanlı ve partililer katıldı.

ENGİN DUYMAZ ŞİKAYET ETTİ

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, konuşmasında “Genel başkanımıza söz verdim. ‘Kocaeli’de ne var ne yok?’ dedi. ‘Size şimdiden söylüyorum MHP 2023’te Kocaeli’de aldığı en yüksek oyu alacak’ dedim. Ben bu sözü verirken boş konuşmadım. İl başkanının ve ilçe başkanlarının değişimiyle bu şahlanmayı gördüğüm için söylüyorum. Sokakta bana teşekkür ediyorlar.” dedi.