Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sarıca: Hocaoğlu’nun küfürlü sözlerini çocuğum sorsa yüzüm kızarır

İzmit Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında gündem dışı söz alan İzmit Belediyesi Başkan Vekili Çetin Sarıca AK Partili Belediye Meclis Üyesi Fikret Hocaoğlu’nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında yaptığı küfürlü paylaşımdan dolayı hala özür dilemediğini hatırlattı

İzmit Belediyesi Aralık ayı
İzmit Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı, İzmit Belediyesi Ana Hizmet Binası 9. Katta bulunan Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. CHP’li meclis üyeleri AK Parti’li meclis üyesi Fikret Hocaoğlu’nu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik küfürlü paylaşımından dolayı özür dilemeye davet etti. Gündem dışı söz alan İzmit Belediyesi Başkan Vekili Çetin Sarıca, “11 yaşında çocuğum var. AK Parti Meclis Üyesi Fikret Hocaoğlu’nun sözlerini sorsa utanır açıklayamam” dedi.

DÜZGÜN BİR ŞEKİLDE ÖZÜR DİLENMEDİ

Meclis toplantısında gündem dışı söz alan Sarıca devamında, “Genel başkanımızın şahsı ile ilgili bir meclis üyesi arkadaşımız kamu vicdanını yaralayan sözlerle bir paylaşım yaptı. Paylaşımı şiddetle kınıyoruz. Bize bir çocuk sorsa bu küfrün içeriğini hepimizin yüzü kızarır. Hala konuyla ilgili düzgün bir şekilde özür dilenmedi. Seçilmiş bir belediye meclis üyesine bu yakışmadı. Yakışıksız bu ifadelerin hiçbir izahı yok çok yanlış bir söylem. Özür dilenmesi gerektiğini bir kez daha ifade ediyoruz” dedi. Bir sonraki meclis toplantısı 4 Ocak 2022 saat 15.00’da gerçekleştirilecek.