Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sarıca: Seçimin kazanılabilmesi için adaylıktan çekildim!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in A takımındaki isimlerden olan İzmit Belediyesi Başkanvekili ve bu dönem için kontenjan 1.sıra adayı Çetin Sarıca sürpriz bir şekilde adaylıktan çekildi. Sarıca yaptığı açıklamada “Seçimin kazanılabilmesi için adaylıktan çekildim” dedi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

İzmit Belediyesi Başkan Vekili ve SARBAŞ şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olan Çetin Sarıca, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in A takımında yer alıyordu. Meclis listesine adı kontenjan 1.sıra adayı olarak yazılan Sarıca, YKS’ ya listelerin verilmesine kısa bir süre kala adaylıktan kendi isteği ile çekildi.

‘PARTİMİN BİLGİSİ DAHİLİNDE…’

Sarıca konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Partimin bilgisi dahilinde böyle bir karar aldım. Herhangi bir kırgınlığım yoktur. Kendi isteğim ile adaylıktan çekildim. Seçimin kazanılabilmesi için böyle bir karar almayı uygun gördüm” dedi.

‘SEÇİMİN KAZANILMASI İÇİN…’

Sarıca’nın yaptığı açıklamada “Seçimin kazanılması için adaylıktan çekildim” vurgusu ise dikkat çekiciydi. Nitekim 31 Mart 2019 (bir önceki) yerel seçimlerinde Fatma Kaplan Hürriyet’in A takımında yer alan ve İzmit’teki seçim zaferinin kazanılmasında en önemli aktörlerinden biri olan Sarıca’nın, “Seçimin kazanılabilmesi için adaylıktan çekildim” açıklaması akıllarda soru işareti bıraktı. Sarıca’nın ilerleyen günlerde konuyla ilgili daha detaylı bir açıklama yapması bekleniyor.