Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Seçim öncesi 40 mahalle muhtarını termale götürdü

Yerel seçim öncesi mevcut belediye başkanları yeniden aday gösterilme telaşında. Bunlardan biri de Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz. Gebze Belediyesi, 40 mahalle muhtarı ve eşlerini Afyon’da bir termal tesise götürdü. Bu gezi seçim öncesi muhtarlara şirin görünme gayreti olarak yorumlandı.

Yerel seçim öncesi mevcut

Yerel Seçimler için siyasi partiler hareketli. Aday adayları genel merkezlerde mekik dokuyor. Diğer yandan parti içi yarışlar da kızıştı. Kocaeli’nin ilçelerinde AK Partili belediye başkanlarının tümü yeniden aday olmak istiyor. Hiçbir başkan geri çekilmedi. Hal böyle olunca yarış da kızıştı. Bu yarışın en sert olduğu yerlerden biri Gebze Belediyesi.

MUHTARLAR VE EŞLERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, bir dönem daha isteyen başkanlardan. Gebze’de parlak bir dönem geçirmeyen ve pasif dönemi nedeniyle eleştirilen Büyükgöz, geçtiğimiz hafta 40 mahalle muhtarı ve eşlerini Afyon’da bir termal tesise götürdü. Perşembe günü giriş yapılan tesisten Pazar günü çıkıldı.

YARANMA GAYRETİ

Aday belirlenmesine kısa bir süre kala bu gezi, muhtarlara yaranma gayreti olarak yorumlandı ve hem parti içinde hem de muhalefet kanadında huzursuzluk yarattı. Büyükgözün’ün de termale giderek bir gece burada geçirdiği öğrenildi. Öte yandan bu gezi ne Zinnur Büyükgöz’ün sosyal medya hesaplarından ne de belediyenin sayfalarından paylaşılmadı.