Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Seçime 1 hafta kala Kocaeli’de ittifakların durumu

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı’nın çalışmaları sürüyor. Kocaeli’de bu çalışmalarda Cumhur İttifakı açık ara önde görünüyor.

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi
SEBO İMZA

Türkiye en önemli seçimlerinden birini yapıyor. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu 28 Mayıs günü gerçekleştirilecek. İlk tur şokunu uzun süre üzerinden atamayan millet ittifakı bu hafta ancak toplanabildi. Millet İttifakı ekipleri yoğun olmasa da saha ziyaretlerine ve temaslarına yeniden başladı. Zaman daralıyor. 1 hafta sonra seçim olacak. Millet İttifakı seçimin yönünü değiştirmek için daha çok çalışması gereken ittifak.

AK PARTİ KOCAELİ’DE YOĞUN ÇALIŞIYOR

Ancak Cumhur İttifakı’nın Kocaeli’de daha organize ve hızlı çalışmalara başladığı görülüyor. Partinin eski isimlerinden gençlere kadar tüm teşkilat sahada. Bunların yanı sıra ev ziyaretleri, lokal esnaf ziyaretleri gerçekleştiriliyor. Dün ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım’ın katılımıyla teşkilata moral depolama programı yapıldı. Kocaeli’de Cumhur İttifakı’nın motivasyonu ve çalışmalarının daha yüksek olduğu görülüyor.

Millet İttifakı’nda ise seçimi ilk turda kazanamama hayal kırıklığının büyük ölçüde devam ettiği izleniyor.