Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sedat Doğu Uslu müsaade istemiş

Saadet Partisi’nin en aktif isimlerinden biri olan ve Zafer Mutlu tarafından yeni icra kuruluna alınmayan Sedat Doğu Uslu, Mutlu’dan kendisinin müsaade istediğini söyledi. Bunun nedenini ise işlerinin yoğunluğu olduğunu belirtti.

Saadet Partisi'nin en aktif

Saadet Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğu Uslu, yaşanan süreci şöyle anlattı: “Son günlerde bazı haber sitelerinde, partim ve şahsımla alakalı çıkan haberler için bu açıklamayı yapma durumunda kaldım. Geçtiğimiz gün İl Başkanımız Zafer Mutlu Bey icra kurulu açıkladı. Teşkilatımızın ve kentimizde bazı değerli basın mensuplarımızın açıklalan icra kurulunda ismimizin yer almayışını şaşkınlıkla karşılamasını doğal karşılıyorum. Ancak yaşanan bu gelişmeyi kamuoyunda parti içi olumsuz bir durum gibi algılanmasını üzülerek takip ettim.

SADAKATLE BAĞLIYIZ

Bilindiği üzere açıklanan icra kurulu listesinde ismim yok. Sadece şahsım değil tüm yönetim kurulu üyelerimizden herhangi birinin icra kurulunda isminin olmaması veya yer aldıktan sonra bir vesile ile görevinden alınması kuşkusuz il başkanımızın yüksek iradesindedir! Bu tür teşkilat içi durumlar her vakit vardır ve bundan sonrada olmaya devam edecektir kuşkusuz. Prensiplerimiz gereği biz milli görüşçüler alınan karara sadakatla bağlı ve tabiyiz…Çünkü; Aslolan Davadır!

ANCAK ÖNEMLE BİLİNMESİ GEREKİYORKİ;

İşlerimin yoğunluğu ve il dışı programlarımdan ötürü kongre sonrası bu dönem kısa bir süre il başkanımdan aktif bir görevde yer almamam için kendi arzum ve hür irademle izin istedim. Karşılıklı istişareyle yaşanan bu görüşmeden sonra kendisi ısrarlı talebimize karşılık sağ olsun bizi kırmayıp nezaket göstererek kabul ettiler. Tüm şeffaflığı ile süreç bundan ibaret olup, lütfen farklı anlamların çıkarılmamasını rica ediyorum.

Biz tek gayesi ALLAH rızası olup, ülkesi ve bütün insanlığın saadeti için bi araya gelmiş kardeşler topluluğuyuz !
İl Yönetim kurulu üyeliğimiz heyecanla ve büyük bir kararlılıkla aktif bir şekilde devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla bildiririm.”