Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şemsettin Ceyhan resmen AK Parti Kocaeli aday adayı

AK Parti Kocaeli eski İl Başkanı Şemsettin Ceyhan milletvekili aday adayı oldu.

AK Parti Kocaeli eski
Nazim Ozgun Erbulan 1

14 Mayıs’ta yapılacak genel seçim öncesi AK Parti’de milletvekili aday adaylık başvuruları 13 Mart tarihi itibariyle başladı. AK Parti’de çok sayıda ismin milletvekili aday adaylık başvurusu yapması bekleniyor. Bu kapsamda aday adayları il binasına giderek adaylık başvurusunda bulunuyor. Bazı isimler de Ankara’da bulunan genel merkeze gidip doğrudan başvurabiliyor.

“İSTİFA SÜRECİ YAŞAMIŞTIK AMA OLMADI”

AK Parti Kocaeli eski İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday adaylığı için bugün il binasına giderek resmen aday adayı oldu. Ceyhan adaylığıyla ilgili İl Başkanı Şahin Talus ile yan yana açıklama yaparak, “5 yıl önce beraber burada aday adaylığı için istifa süreci yaşamıştık ama olmadı. Bu dönem roller değişti partimizin il başkanı oldu. Bir tarafta vesayetçiler bir tarafta Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzyılının yazılması için mücadele eden cumhurbaşkanımız ve ak kadrolar. Biz yüzyılın yazılması için mücadele edenlerin yanındayız. İlk turda Cumhurbaşkanımızı seçeceğimize inanıyor, inanmakla kalmıyor bunun için gece gündüz çalışacağımıza inanıyoruz” dedi.

ŞEMSETTİN CEYHAN KİMDİR?

1976 yılında Gölcük’te dünyaya gelen Şemsettin Ceyhan’ın babası SEKA emeklisidir. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun olmuştur. Evli ve 2 çocuk babasıdır. 2006 yılında AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları’nın kurucu başkanlık görevini sürdürdü.