Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şener İnce: Oranın cami olmadığını bilmeyecek kadar alçak değilim

İzmit Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısında ‘camiye ayakkabıyla girdiler’ şeklinde ifadede bulunan AKP’li Meclis Üyesi Şener ince iki yıl sonra yaptığı açıklamada, “Ben bir paylaşımı eleştirdim. Oranın cami olarak kullanıldığını bilmeyecek kadar aptal da değilim; alçak da değilim” dedi.

İzmit Belediyesi Nisan ayı

İzmit Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı ikinci oturumunda 2 yıl önce ‘camiye ayakkabı ile girdi’ söylemleriyle ilgili Başkan Fatma Kaplan Hürriyet, “Bizi çok üzdüğünüz, taşlatma noktasına getirdiğiniz yer. Ayakkabı ile girdiniz iftirası attığınız yer. Burayı da cemiyet salonu haline getirdik” dedi. İddiaların sahibi AKP’li Meclis Üyesi Şener İnce, “Hukukta olan bir konuyu polemik konusu yapmayın” dedi. Hürriyet ise, “Oradaki halkı çok üzdünüz. Gelin özür dileyin. Açılışta siz de bulunun. Oradaki halktan özür dilemek zorundasınız” dedi.

“ARAMASINI TAKDİR ETTİM”

AKP’li Şener İnce iki yıl sonra mecliste yaptığı açıklamada, “Öncelikle ömrümün tamamını ilimle geçirmiş ömrümün geri kalanını da camide geçirmiş bir din adamı olarak mahkemeye sevk etmiş bir konuya açıklık getirmek istiyorum. İftira atmanın ne demek olduğunu bilirim ve ondan korkarım. Ben bir paylaşımı eleştirdim. Oranın cami olarak kullanıldığını bilmeyecek kadar aptal da değilim alçak da değilim. Ben aynı yerde namaz da kıldım. Oranın imamı beni arkadaşım. Ben sadece cami görünümlü yerin camii gibi paylaşılmasını eleştirdim. Sayın başkan beni aradı. Aramasını da takdir ettim. Kendisine de şunu söyledim, “Sizi de tuzağa çektiler” dedim. Bugün olsa yine yaparım. Bu hatalı bir paylaşımdır. İftira da değildir. Hukuk da gereken kararı verecektir” şeklinde konuştu.