Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şener Söğüt, AK Parti Kadın Kollarıyla buluştu

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı’nın tüm kadrolarıyla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Başkan Söğüt son olarak, AK Parti Kadın Kolları’nın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katılarak kadın kollarıyla buluştu.

Körfez Belediye Başkanı Şener

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen Kadın Kolları’nın yönetim toplantısına katıldı. Burada partililerle bir araya gelen Söğüt, kadın kollarında görevli tüm üyelere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Başkan Söğüt, Körfez’de hayata geçirdiği projeleri de tek tek anlattı.

“TÜRKİYE YÜZYILINI SİZLERLE İNŞA EDİYORUZ”

Kadının toplumda olduğu gibi siyasette de önemli bir rol üstlendiği belirten Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Partimizin çatısı altında hep birlikte milletimize hizmet etmeye; yüzyıllık hedefimiz olan Türkiye Yüzyılı’nı gerçekleştirmek adına sizlerle yol arkadaşlığı yapmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi sizler, sadece partimizin değil, aynı zamanda Ülkemizin geleceği içinde önemli bir role sahipsiniz. Başta AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanımız Aysun Demir hanımefendi olmak üzere tüm üyelerimize çalışmalarında başarılar diliyor ve desteklerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

ESER VE HİZMET SİYASETİ YAPIYORUZ

Körfez’de 100’ün üzerinde projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Söğüt, “Kentimize değer kazandırmak için gündüz gece demeden ve yorulmadan çalışıyoruz. Yüzün üzerinde projeyi tamamladık ve ilçemize kazandırdık. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde eser ve hizmet siyasetine devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.