Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şener Söğüt: Vaatlerimizin yüzde 85’ni yerine getirdik!

Ak Parti Körfez İlçe Danışma Meclisi’nde konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt vaat ettikleri projelerin yüzde 85’ini tamamladıklarını söyledi.

Ak Parti Körfez İlçe

Özgun imzaAK Parti Körfez İlçe Danışma Toplantısı bugün Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen programa AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Körfez ilçe Başkanı Şener Söğüt, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, İl yöneticileri, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve ilçe yönetimi, geçmiş dönem belediye başkanları, eski İl Başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek ile partililer katıldı. Programda, ilk defa oy kullanılacak gençlere rozet takıldı.

“AŞKLA ÇALIŞAN YORULMAZ”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan programda Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilirken yapılan çalışmalar hakkında sunum gerçekleştirildi. Programda konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Bartın Amasra’da maden faciasında hayatını kaybeden işçi kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. İlçe danışma toplantıları bir istişare ortamı. Partimiz de özellikle kurulduğu günden bu güne kadar eksiksiz bir şekilde danışma toplantılarını gerçekleştiriyor. Aslında partimizin başarısındaki en büyük gösterge bu tür çalışmaların, kurulduğu günden bugüne kadar istikrarlı bir şekilde yapılması. İnşallah bundan sonra da bu tür toplantılara devam edeceğiz. Çünkü biz, teşkilatımızdan, milletimizden güç alan partiyiz. Körfez olarak birlik, beraberlik içerisinde canla, başla, yorulmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çünkü aşkla çalışan yorulmaz.

CUMHURBAŞKANIMIZI DESTEKLEMEK İDEOLOJİ DEĞİL

3 buçuk yılda yapılan hizmetleri gördünüz. Hem Kocaeli’de, ilçemizde, yüzyıla sığmayacak hizmetleri bu ekip, partimiz 20 yıla sığdırdı. Bu çalışmaları yaparken tek gayemiz halkın duasını, hakkın da rızasını kazanmak. Başka da gayemiz, amacımız yok. Körfez ilk günden beri Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği veren ilçelerden birisi. 2023’te bu desteği sürdürecektir. 2023’te zafer Cumhur İttifakı’nın AK Parti’nin Cumhurbaşkanımızın olacak. Ülkemizi, şehrimizi büyütmeye devam edecek. Cumhurbaşkanımızı desteklemek ideoloji değil, bağımsız ve onurlu yaşamak isteyen her vatanseverin görevi ve vatan borcudur.

“SEÇİM BEYANNAMEMİZDE GEÇEN YAPAMAYACAĞIMIZ ÜÇ BEŞ PROJE OLABİLİR”

Üç buçuk yılda seçim beyannamemizle ilgili 85 tane projeyi taahhüt ettik. Yüzde 85’i şu an tamamlandı; devam ediyor ve ihaleleri yapılıyor. Ben inanıyorum ki bir buçuk yıl içerisinde kalan eksikliklerin bir kısmını yapacağız. Hedefimiz, seçim beyannamemizde yüzde 90’ların üzerine çıkmak. Seçim beyannamemizde geçen yapamayacağımız üç beş proje olabilir. Teknik detaylar vs. bunların yerine 35’in üzerinde seçim beyannamesinde olmayan projeleri ilçemize kazandırdık. Bu hizmetler ve projeler gerek Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz, gerek İSU, gerek hükümetimiz gerekse Körfez Belediyesi olarak yapılan bu çalışmaları alt alta üst üste koyduğumuzda 1.2 milyar TL’ye ulaşan hizmeti ilimize kazandırdık. 1 milyarın üzerindeki yatırımı daha ilçemize kazandırmış olacağız. Bunlar önemli yatırımlar. Dünyada yaşanan ekonomik sıkıntılara rağmen durmadan, yorulmadan bu hizmetleri ilçemize kazandırdık. Birçok sorun Büyükşehir Belediye Başkanımızla çözüldü.”