Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şener Söğüt’ten Fener Gölü müjdesi!

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Yıllardır bizim özlemimiz. Körfez halkına kazandırmak için büyük uğraş ve gayret verdiğimiz bir alan. Burada bir faaliyet gerçekleştiriliyor” diyerek Fener Gölü’nün Körfez halkına kazandırılacağını söyledi.

Körfez Belediye Başkanı Şener

Özgun imzaAK Parti Körfez İlçe Danışma Toplantısı bugün Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen programa AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Körfez ilçe Başkanı Şener Söğüt, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, İl yöneticileri, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve ilçe yönetimi, geçmiş dönem belediye başkanları, eski İl Başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek ile partililer katıldı. Programda, ilk defa oy kullanılacak gençlere rozet takıldı.

“BİR MÜJDE DAHA”

Programda konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “İlçemizde yıllardan beri özlemini beklediğimiz, sıkıntısını yaşadığımız birçok projenin ihalelerinin yapıldığını ve yapılacağının müjdesini vermek istiyorum. Kaşkaldere Projesi hem Derince hem de Körfez için hayati öneme sahip bir yerdi. Bunun da ihale tarihi 11 Kasım’da. Kentin kuzeyine ulaşmak için sokak aralarında dolaşmayacağız. Büyükşehir belediye başkanımıza ifade edip etmeyeceğimizi sordum. Bir müjde daha. Fener Gölü. Yıllardır bizim özlemimiz. Körfez halkına kazandırmak için büyük uğraş ve gayret verdiğimiz bir alan. Burada bir faaliyet gerçekleştiriliyor. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu bir çalışma yapıyor ama ilçe olarak yeterince bu güzellikten nasibimizi alamıyorduk. Bakanlığımızla ve federasyonla başkanımız görüştü ve ikna etti. Şehrimizin kuzeyinden başka bir alanı bu federasyona tahsis edecek ve artık Fener Gölü Körfez halkına kazandırılmış olacak” dedi.