Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sertif Gökçe, Derince Belediye Başkan aday adaylığına başvurdu

Kocaeli Barosu eski Başkanı Sertif Gökçe, Derince Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı. Gökçe başvuru dosyasını eşi Sibel Gökçe ile birlikte CHP Derince İlçe Başkanı Atasoy Bilgin’e teslim etti.

Kocaeli Barosu eski Başkanı

Kocaeli Barosu eski Başkanı Sertif Gökçe, Derince Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı. Gökçe başvuru dosyasını eşi Sibel Gökçe ile birlikte CHP Derince İlçe Başkanı Atasoy Bilgin’e teslim etti. Gökçe’ye eşi Sibel Gökçe de eşlik etti. Gökçe, başvuru yaptığını sosyal medya hesabından paylaşarak, “Yarım kalan hikayemizi tamamlamak ve Derincemizi hak ettiği yönetimle buluşturmak için yola çıkıyoruz. Mart 2024 yerel seçimleri için CHP Derince Belediye Başkanı aday adaylığı başvurumuzu yaptık. İlçemize, ilimize ve partimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Sertif Gökçe Kimdir ?

12 Mart 1972 Ardahan’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ardahan’da tamamladı ve ardından 1997 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Avukatlık stajını tamamladıktan sonra 1998 yılından itibaren Kocaeli Barosu’nda serbest avukat olarak mesleğini sürdürüyor.

Baro Yönetim Kurulu üyeliği, Baro Başkan Vekilliği görevlerini yerine getirdi. 2014 – 2018 yılları arasında Kocaeli Baro Başkanlığı yaptı. CHP’de Gençlik Kolları Derince ve İl yönetimlerinde bulundu. Çeşitli sivil toplum örgütleri ile demokratik kitle kuruluşlarında ve spor kulüplerinde aktif görevler aldı. Yerel gazetelerde köşe yazarlığı yapan

Sertif Gökçe, evli ve iki çocuk sahibidir.